Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 761 de cai sub capota si un display curbat de 55 de inch la interior! Cum arata in realitate

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 761 de cai sub capota si un display curbat de 55 de inch la interior! Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are 761 de cai sub capota si un display curbat de 55 de inch la interior!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu timpul de doar 3.4 secunde necesar rezolvarii eternei probleme a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, pe cand - cu pedala de acceleratie tinuta la podea, viteza maxima urca pana la 250 de kilometri pe ora.

Prezentata publicului larg inca de la jumatatea primaverii anului 2021, prima generatie a masinii comercializate de Mercedes sub denumirea de EQS se vinde la momentul de fata, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse se va numara, in viitorul apropiat, si o varianta de performanta pe nume AMG 53 4Matic+, insotita de doua motoare electrice, 658 de cai si 950 de Newton-Metri sub capota, dupa cum precizam si anterior.

Anuntata chiar saptamana trecuta, in prima parte a lunii septembrie, respectiva berlina cu alura de fastback este disponibila (si) in compania unui pachet optional AMG Dynamic Plus - menit sa creasca valorile maxime ale sistemului de propulsie mentionat in randurile de mai sus pana la 761 de cai si, mai important, dar si mai interesant decat atat, 1.020 de Newton-Metri.

Daca vine vorba despre performanta, prima generatie a masinii comercializate de Mercedes sub denumirea de EQS AMG 53 4Matic+ are nevoie de aproximativ 3.8 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora, pe cand viteza de top este limitata la 220 de kilometri pe ora. Odata bifata optiunea AMG Dynamic Plus, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora urmeaza sa coboare pana la 3.4 secunde, printre altele.

Nota de plata a noii masini nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister, insa respectiva berlina cu alura de fastback si doua motoare electrice se mai poate lauda si cu spoilere agresiv stilizate, cu suspensie pe aer cu amortizoare controlate electronic, directie integrala, plus discuri ceramice de pana la 440 de millimetri si trei display-uri unite intr-o suprafata de 55 de inch.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2021