Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial. E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum

Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial. E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum
  • Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial
  • E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum
Distribuie pe Facebook

Oferta mult anticipatei electrice culmineaza cu setul de camere video - folosit pe post de oglinzi retrovizoare.

Surprinsa recent fara niciun fel de camuflaj la nivel de exterior, punand astfel capat (aproape) tuturor misterelor si speculatiilor cu privire la reteta caracteristica departamentului exterior, masina comercializata de divizia de lux a marcii Hyundai sub denumirea de GV60 a renuntat - in urma cu numai cateva momente, la ale sale secrete. La acelea de ordin estetic, spre dezamagirea potentialilor clienti.

Construita pe platforma E-GMP, mult anticipata electrica de la Genesis se remarca numaidecat prin aspectul complet atipic al caroseriei - cu partea din spate specifica mai degraba unui fastback decat unui SUV.

Genesis GV60

Genesis GV60

Privita de la exterior spre interior, aceeasi masina comercializata de divizia de lux a marcii Hyundai sub denumirea de GV60 a mai primit (si) o grila uriasa in partea din fata a caroseriei, blocuri optice duble, ornamente din plastic pentru aripile laterale - si chiar un decor mai putin obisnuit la nivelul montantilor C. Din peisaj nu lipsesc nici manerele retractabile ale portierelor ori camerele video pe post de oglinzi.

De cealalta parte a usilor - la interior, electrica asamblata de Genesis pe arhitectura folosita si de Kia pentru EV6 vine cu doua ecrane color: unul pentru instrumentele de bord, altul pentru sistemul de infotainment.

Totodata, masina comercializata de divizia de lux a marcii Hyundai sub denumirea de GV60 a mai pregatit doua display-uri color si pentru afisarea imaginilor primite de la camerele video folosite pe post de oglinzi retrovizoare. Extrem de interesanta este si sfera de cristal de la nivelul tunelului central, cu dublu rol - de decor, atunci cand motorul este oprit, de "schimbator de viteze" atunci motorul este pornit.

Mult electrica asamblata de Genesis pe platforma E-GMP nu reprezinta decat un mare mister daca vine vorba - cumva, despre specificatiile sistemului de propulsie: cai putere, performante, autonomie maxima etc.

Genesis GV60

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Genesis GV60
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 August 2021