Noua masina de lux de la Hyundai a ajuns mai devreme pe internet. Poza pe care sud-coreenii o vor stearsa de urgenta

Noua masina de lux de la Hyundai a ajuns mai devreme pe internet. Poza pe care sud-coreenii o vor stearsa de urgenta
  • Noua masina de lux de la Hyundai a ajuns mai devreme pe internet
  • Poza pe care sud-coreenii o vor stearsa de urgenta
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc pana la finalul anului curent, conform ultimelor zvonuri si speculatii.

Prezentata publicului larg inca din a doua jumatate a primaverii lui 2021, masina comercializata de compania Genesis sub denumirea de Electrified G80 nu este singura electrica alaturi de care divizia de lux de la Hyundai isi va intampina clientii. Ba dimpotriva.

Marca fondata special pentru a concura impotriva unor nume precum Audi, BMW sau Mercedes pregateste debutul unui nou astfel de produs, sud-coreenii punand la punct ultimele detalii legate de viitorul GV60.

Asteptata sa renunte la toate secretele sale pana la finalul anului curent, respectiva masina a fost fotografiata, recent, complet necamuflata la nivel de caroserie. Spre marea disperare a oficialilor companiei Genesis - care sperau ca asa ceva sa nu se intample vreodata.

Imaginea cu pricina surprinde primul GV60 din istoria diviziei de lux de la Hyundai din spate, acolo unde noua electrica adopta un design complet atipic, specific mai degraba unui fastback decat unui SUV normal.

Viitoarea masina se remarca inclusiv prin aripile laterale bine conturate si, in cazul in care mai trebuia cumva precizat, blocurile optice duble. Un detaliu caracteristic fiecarui produs oferit in prezent de marca fondata pentru a concura cu Audi, BMW si Mercedes.

Reteta de la nivelul partii frontale, dar si interiorul nu reprezinta decat un mister la momentul de fata, insa este de asteptat ca aceasta sa cuprinde si faruri duble, plus instrumente de bord digitale, printre altele.

De cealalta parte - pe plan tehnic, masina comercializata de compania Genesis sub denumirea de GV60 va imprumuta atat platforma cu tractiune spate, cat si o parte, daca nu chiar toate motorizarile noului Hyundai Ioniq 5. Nota de plata: numai o alta necunoscuta.

Gensis GV60 necamuflat

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 5 August 2021