Noua masina de serie de la Audi are faruri care proiecteaza animatii pe asfalt. VIDEO ca sa te convingi si singur

Noua masina de serie de la Audi are faruri care proiecteaza animatii pe asfalt. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Audi prezinta oficial noul model E-Tron Sportback
  • SUV-ul germanilor vine cu pana la 408 CP electrici
  • Automobilul ofera in premiera faruri digital matrix LED
Distribuie pe Facebook

Dezvelita in cursul zilei de ieri, versiunea Sportback a modelului E-Tron ofera in premiera absoluta o pereche de blocuri optice digital matrix LED.

Organizata in perioada 22 noiembrie - 1 decembrie, editia din acest an a Salonului Auto International de la Los Angeles marcheaza debutul unui nou membru in familia Audi E-Tron. Anuntata inca din cursul zilei de ieri, versiunea Sportback a SUV-ului cu propulsie electrica se remarca in special prin alura tipica unui model fastback.

Sub capota, masina in cauza pastreaza cele doua motoare electrice si bateria cu capacitatea de 95 kWh specifice originalului, insa autonomia maxima a crescut cu aproximativ zece kilometri, pana la un total de 466 km, multumita caroseriei mai aerodinamice.

Tototodata, clientii vor avea si de aceasta data o varianta de doar 71 kWh, care urmeaza sa parcurga undeva in jurul a 347 de kilometri inainte de reincarcare. In functie de configuratia pentru care s-a optat, noul Audi E-Tron Sportback ofera puteri maxime de pana la 408 CP si acceleratii de la 0 la 100 km/h in cel mult in 6.8 secunde.

Principala atractie in cazul modelului programat sa debuteze in premiera publica chiar maine, cu ocazia Salonului Auto International organizat la Los Angeles in perioada 22 noiembrie - 1 decembrie, o reprezinta insa farurile botezate digital matrix LED.

Echipate cu un chip care cuprinde inclusiv un milion de micro-oglinzi, blocurile optice aflate in dotarea versiunii Sportback a SUV-ului cu propulsie electrica Audi E-Tron promit sa ilumineze suprafata de rulare cu o "precizie exceptionala". Dar si sa proiecteze diferite animatii atat pe drum, cat si pe ziduri, dupa cum vei vedea in acest video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Noiembrie 2019