Noua masina de serie de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor: are display curbat de 55 de inch! Cat costa in Romania

Noua masina de serie de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor: are display curbat de 55 de inch! Cat costa in Romania
  • Noua masina de serie de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor
  • Are display curbat de 55 de inch
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 19 inch, plus tapiterie din piele sintetica. Fara costuri suplimentare sunt oferite, totodata, si farurile cu LED, suspensia pe aer, instrumentele de bord digitale sau sistemul de infotainment MBUX.

Prezentata publicului larg inca de la jumatatea primaverii anului curent, mult anticipata varianta de serie a conceptului cunoscut sub numele de Mercedes Vision EQS a fost lansata recent, chiar zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi de vanzare care pornesc de la suma de 113.420 de euro, conform informatiilor de pe site-ul importatorului local.

In configuratia de baza, comercializata sub indicativul 450+, noua masina se bucura de serviciile unui singur motor electric - cu 333 de cai putere pe puntea spate, plus o baterie cu capacitatea neta de 107.8 kWh. Prin urmare, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.2 secunde, in timp ce autonomia maxima este de aproximativ 780 de kilometri pe ora.

Mercedes EQS

Mercedes EQS

Mercedes EQS

De cealalta parte, versiunea de top, oferita de Mercedes sub denumirea (de) EQS 580 4MATIC, vine cu doua motoare electrice si 523 de cai putere pe ambele punti. O baterie de 107.8 kWh completeaza si de aceasta data fisa cu specificatii tehnice, care anunta si o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 4.3 secunde, dar si o autonomie de 676 de kilometri.

Seria vestilor bune se incheie - intr-un final, cu dotarea standard extrem de bogata, printre echipamentele disponibile in schimbul sumei de 113.420 de euro aflandu-se si jantele pe 19 inch, tapiteria din piele sintetica, farurile cu LED. Plus suspensia pe aer, instrumentele de bord digitale, sistemul de infotainment MBUX, scaunele incalzite, trapa panoramica s.a.m.d.

Celebra tehnologie Hyperscreen, care se traduce prin trei display-uri diferite, unite intr-o suprafata cu aspect curbat si latimea de 55 de inch, este in schimb optionala. Contracost sunt oferite, de asemenea, si blocurile optice frontale digitale, capabile sa proiecteze diferite simboluri pe asfalt, caroseria vopsita in doua culori, scaunele climatizate, lumina ambientala activa.

Mercedes EQS

Mercedes EQS

Mercedes EQS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (134) Poze Mercedes EQS
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 12 August 2021