Noul BMW i4 s-a facut de ras. Modelul disponibil la preturi incepand de la 54.264 de euro a luat doar patru stele la testele Euro NCAP

Noul BMW i4 s-a facut de ras. Modelul disponibil la preturi incepand de la 54.264 de euro a luat doar patru stele la testele Euro NCAP
  • Noul BMW i4 s-a facut de ras
  • Modelul disponibil la preturi incepand de la 54.264 de euro a luat doar patru stele la testele Euro NCAP
Distribuie pe Facebook

Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Tesla Model 3, autoturismul bavarezilor isi datoreaza scorul in special performantelor extrem de slabe ale sistemelor de asistenta.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca din prima jumatate a verii trecute, si testat relativ recent - in martie 2022 - de specialistii Euro NCAP, noul Seria 2 Coupe nu mai este singurul BMW de ultima generatie recompensat cu doar patru stele la celebrele teste de siguranta. Pe respectiva lista si-a trecut de curand - zilele acestea - numele si primul i4 din istorie, alternativa bavarezilor la Tesla Model 3 fiind trasa in jos in special de performantele extrem de slabe, notate cu punctajul de 10.2 puncte (64%), ale sistemelor de asistenta.

BMW i4 la Euro NCAP

Autoturismul disponibil la vanzare si pe piata din Romania - la preturin incepand de la 54.264 de euro, a mai primit, totodata, si un punctaj de 33.3 puncte (87%) pentru protectia acordata pasagerilor adulti, si un punctaj de 43.0 de puncte (87%) pentru protectia acordata copiilor de la bord, si un punctaj de 38.7 puncte (71%) protectia acordata pietonilor si biciclistilor, dupa cate se pare.

Cu un punctaj de doar patru stele a fost recompensat, asa cum mentionam - de asemenea - si anterior, si proaspat lansatul Peugeot 308, modelul proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Golf obtinand un punctaj de 29.1 puncte (76%) pentru protectia acordata pasagerilor adulti, 41.3 puncte (84%) pentru protectia acordata copiilor de la bord, 37.0 puncte (68%) pentru protectia acordata pietonilor si biciclistilor. Si - nu in ultimul rand - 10.5 puncte (65%) pentru performantele si eficienta sistemelor de asistenta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Iulie 2022