O companie auto pierde cate 338.000 de dolari la fiecare masina electrica vanduta. Daca nu ia masuri urgent, acest model i-ar putea aduce sfarsitul

O companie auto pierde cate 338.000 de dolari la fiecare masina electrica vanduta. Daca nu ia masuri urgent, acest model i-ar putea aduce sfarsitul
  • O companie auto pierde cate 338.000 de dolari la fiecare masina electrica vanduta
  • Daca nu ia masuri urgent, acest model i-ar putea aduce sfarsitul
Distribuie pe Facebook

Unele produse sunt mai greu de proiectat, testat, dar si asamblat decat altele, astfel ca profitul mult ravnit s-ar putea dovedi, de fapt, o pierdere uriasa, sinonima cu un potential faliment.

Dezvelita cu surse si trambite in urma cu mai bine de sase ani si disponibila - la vanzare, incepand din 2020, cea dintai generatie a gamei oferite de compania Lucid sub denumirea de Air nu mai necesita niciun fel de introducere sau prezentare. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic: comercializata - in aceste zile, la preturi incepand de la o suma de 77.400 de dolari, impozanta berlina cu alura de fastback, care concureaza impotriva unor rivali precum Mercedes EQS si Tesla Model S stie, cu siguranta, cum sa impresioneze.

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si o versiune insotita de trei motoare, plus o putere de 1.234 de cai - astfel ca problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu acceleratia la podea, mai repede chiar si decat in cazul unui Bugatti Chiron, in mai putin de 1.9 secunde, o platforma de 900 de volti - sinonima cu o incarcare ultra-rapida, si autonomia de pana la 830 de kilometri numarandu-se printre detaliile de precizat.

Aceeasi spectaculoasa electrica pe nume Lucid Air se mai poate lauda si cu o larga varietate de dotari si echipamente premium - precum display-ul plutitor impartit in trei zone diferite de lucru de la nivelul panoului de bord, ecranul retractabil instalat sub gurile de ventilatie centrale si scaunele multifunctionale, cu incalzire, ventilatie, masaj. Toate vin cu un cost urias pentru compania producatoare, jurnalistii de la Bloomberg anuntand ca fiecare exemplar construit se vinde in pierdere - aducand, in buget, o gaura de aproximativ 338.000 de dolari.

Lucid Air Sapphire

Lucid Air Sapphire

Lucid Air Sapphire

Sursa: Bloomberg

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Lucid Air Sapphire
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2023