O echipa de ingineri ingroapa TESLA MODEL 3: "Ma mir ca se produce o asemenea masina!"

O echipa de ingineri ingroapa TESLA MODEL 3: "Ma mir ca se produce o asemenea masina!"
  • O echipa de ingineri a dezmembrat o Tesla Model 3
  • Modelul electric este mai bun decat BMW i3 sau Chevrolet Bolt
  • Sasiul este singurul care trage in jos Model 3-ul
Distribuie pe Facebook

Tesla Model 3 este una dintre vedetele segmentului masinilor electrice, insa o echipa de ingineri a dezmembrat un exemplar si a descoperit cateva lucruri ingrijoratoare.

Tesla, brand-ul fondat de miliardarul american Elon Musk, a zguduit din temelii industria auto cu tehnologii de care nimeni nu mai auzise pana atunci. Cel putin nu montate pe o masina de serie.

Intai de toate a fost modelul Roadster, pentru ca mai apoi sa facem cunostinta cu alte vehicule electrice precum Model S, Model X si desigur, Model 3. Acesta din urma este cel mai accesibil model Tesla, un vehicul care le-a dat foarte multe batai de cap inginerilor.

Insa nu despre acest aspect este vorba in acest articol, ci despre faptul ca o echipa de ingineri condusi de un anume Sandy Munro a dezmembrat un exemplar Model 3. Specialistii au concluzionat ca acesta este in fata rivalilor precum BMW i3 sau Chevrolet Bolt din toate punctele de vedere, cu exceptia unuia.

Sasiul este cel care trage in jos Model 3-ul. Este mult prea greu, prea complex si prea complicat si scump de fabricat. Toate acestea l-au facut pe Munro sa exclame ca "In multe cazuri, designul este atat de prost incat ma mir ca nimeni nu a observat asta inainte ca masina sa intre in productie. "

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Octombrie 2018