Oficial: Cea mai noua masina de la BMW are 299 de cai sub capota, dar nu consuma decat 0.6 la suta. Bavarezii au publicat acum primele informatii si detalii despre lista de preturi

Oficial: Cea mai noua masina de la BMW are 299 de cai sub capota, dar nu consuma decat 0.6 la suta. Bavarezii au publicat acum primele informatii si detalii despre lista de preturi
  • Oficial: Cea mai noua masina de la BMW are 299 de cai sub capota, dar nu consuma decat 0.6 la suta
  • Bavarezii au publicat acum primele informatii si detalii despre lista de preturi
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 6.3 secunde.

Prezentat intregii planete acum mai bine de 20 de saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii lui mai, cel mai recent BMW Seria 5 din istorie isi intampina - in aceste zile, cumparatorii in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de bavarezi la dispozitia clientilor se regaseste - mai nou, si o varianta disponibila sub indicativul 530e, respectivul meniu debutand cu un propulsor turbo de 2.0 litri si undeva in jurul a 190 CP, cu patru cilindri in linie, pe benzina.

BMW 530e

BMW 530e

Unitatii cu pricina i se alatura - dupa cate se precizeaza in cadrul unui comunicat de presa, atat un motor electric de 184 CP, cat si o baterie litiu-ion cu o capacitate de 18.7 kWh, de unde si puterea maxima de 299 CP anterior mentionata - sinonima cu o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 6.3 secunde, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv un consum mediu de 0.6 la suta, datorat autonomiei caracteristice modului de rulare EV de aproximativ 93 - 103 kilometri.

Oferit in schimbul unei sume minime de 65.300 de euro - mentioneaza bavarezii de la BMW, acelasi meniu pe nume 530e se mai poate lauda, totodata, si cu o echipare standard extrem de generoasa. Ce consta - printre altele, si intr-o pereche de faruri adaptive, dotate cu tehnologia LED, senzori de parcare fata si spate, un set de jante cu diametrul de 19 inch, confectionate din aliaj usor, instrumente de bord digitale, o tapiterie realizata din piele vegana ori scaune cu functie de incalzire.

BMW 530e

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze BMW 530e
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Octombrie 2023