Opel vrea sa te faca sa uiti complet de noul Volkswagen Golf 8 si lanseaza pe piata o versiune cu 225 de cai a noului Astra

Opel vrea sa te faca sa uiti complet de noul Volkswagen Golf 8 si lanseaza pe piata o versiune cu 225 de cai a noului Astra
  • Opel vrea sa te faca sa uiti complet de noul Volkswagen Golf 8
  • Lanseaza pe piata o versiune cu 225 de cai noului a Astra
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un consum mediu de doar 1.1 - 1.2 litri la suta.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca de la jumatatea lui 2021, noul Astra L se vinde - zilele acestea - in nenumarate variante si configuratii. Printre optiunile puse de nemti la dispozitia clientilor isi va face loc - in urmatoarele luni - si o versiune comercializata sub indicativul GSe, alaturi de un propulsor turbo de 1.6 litri.

Opel Astra GSe si Astra Sports Tourer GSe

Anuntata in prima parte a saptamanii curente, respectiva masina pluseaza - potrivit companiei Opel - cu un motor electric si o baterie de 12.4 kWh, viitorii cumparatori bucurandu-se astfel, la apasarea acceleratiei, de puterea unei herghelii formate din pana la 225 CP. Durata sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ramane insa - la momentul actual - decat o mare necunoscuta.

Un alt mister consta in pretul de vanzare, cu producatorul auto german alegand sa precizeze - in schimb - ca lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un consum de benzina de numai 1.1 - 1.2 litri la 100 de kilometri. Din meniu nu lipsesc - daca mai trebuia cumva mentionat - nici spoilerele fata si spate agresiv stilizate ori suspensia mai joasa.

Noua savoare a gamei concepute pentru a concura impotriva unor modele precum Volkswagen Golf 8 se mai poate lauda - intr-un final - si cu jante din aliaj pe 18 inch. Cu o tapiterie realizata - partial - din Alcantara, cu scaune atent sculptate, cu suport lateral marit, cu un volan multifunctional, in trei spite, cusaturi contrastante, dar si cu un display central curbat, impartit in doua zone de lucru.

Opel Astra GSe si Astra Sports Tourer GSe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Opel Astra GSe si Astra Sports Tourer GSe
mai multe