Opel vrea sa te faca sa uiti de noul Volkswagen Golf Variant si lanseaza pe piata o versiune de 225 de cai a modelului Astra Sports Tourer

Opel vrea sa te faca sa uiti de noul Volkswagen Golf Variant si lanseaza pe piata o versiune de 225 de cai a modelului Astra Sports Tourer
  • Opel vrea sa te faca sa uiti de noul Volkswagen Golf Variant
  • Lanseaza pe piata o versiune de 225 de cai a modelului Astra Sports Tourer
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un consum mediu de numai 1.1-1.2 litri la suta.

Prezentat publicului larg acum mai bine de zece luni - inca de la sfarsitul anului precedent, noul Astra Sports Tourer se vinde, zilele acestea, in numeroase savori si configuratii. Printre optiunile puse de nemti la dispozitia clientilor isi va face loc - pe parcursul urmatoarelor luni, si o varianta comercializata sub indicativul GSe, alaturi de un propulsor turbo de 1.6 litri.

Opel Astra GSe si Astra Sports Tourer GSe

Anuntata in ultima parte a saptamanii curente, respectiva masina pluseaza, potrivit companiei Opel, cu un motor electric si o baterie de 12.4 kWh, viitorii cumparatori bucurandu-se astfel, la apasarea acceleratiei, de puterea unei herghelii formate din pana la 225 CP. Durata sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ramane insa, la momentul actual, decat o necunoscuta uriasa.

Un alt mare mister consta in pretul de vanzare, producatorul auto german alegand sa precizeze - in schimb, ca lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un consum de benzina de doar 1.1-1.2 litri la 100 de kilometri. Din peisaj nu lipsesc - daca mai trebuia cumva mentionat, nici spoilerele agresiv stilizate, pragurile proeminente ori suspensia mai joasa cu cativa milimetri.

Noua savoare a gamei concepute pentru a concura impotriva unor modele precum Volkswagen Golf Variant se mai poate lauda - intr-un final, si cu jante din aliaj pe 18 inch. Cu o tapiterie realizata - partial, din Alcantara, cu scaune atent sculptate, dar si cu un volan multifunctional, in trei spite, cu unele cusaturi contrastante, un ecran curbat, impartit in doua zone diferite de lucru, etc.

Opel Astra GSe si Astra Sports Tourer GSe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Opel Astra GSe si Astra Sports Tourer GSe
mai multe