OZN, frate! Cea mai noua masina de la Lexus arata ca o farfurie zburatoare! VIDEO ca sa te convingi si singur

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Lexus arata ca o farfurie zburatoare! VIDEO ca sa te convingi si singur
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Lexus arata ca o farfurie zburatoare!
  • VIDEO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un sistem de propulsie cu doua motoare electrice in dotare livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 313 CP. Plus 435 Nm.

Dezvelit cu mare fast si tam-tam inca de la sfarsitul lui aprilie 2022, in urma cu mai bine de-un an, primul RZ din istoria japonezilor de la Lexus stie - cu siguranta - cum sa impresioneze. Disponibil la preturi incepand de la aproape 73.600 de euro, daca vine vorba cumva despre piata auto din Romania, respectivul vehicul - lansat special pentru a concura impotriva unor nume precum Mercedes EQC - se remarca numaidecat prin design-ul SF al caroseriei in cinci portiere, oferita, in mod optional, in doua culori contrastante, insa nici jantele supradimensionate din aliaj, echipate cu un diametru de pana la 20 de inch, ori stopurile unite cu banda iluminata nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate, in cazul in care mai era necesara o astfel de mentiune.

In cabina, de cealalta parte a portierelor, meniul cu pricina cuprinde inclusiv un set de doua display-uri de dimensiuni generoase si o pereche de scaune ventilate, lista atractiilor principale continuand - mai mult sau mai putin surprinzator - cu un volan tip mansa de avion. Din peisaj nu lipsesc, dupa cate se precizeaza si in comunicatul pus la dispozitia presei de specialitate, nici instalatia audio de inalta fidelitate, de la Mark Levinson, bancheta cu functie de incalzire, afisajul pe parbriz, pe cand reteta caracteristica departamentului mecanic combina doua motoare electrice pentru un total de aproximativ 313 cai putere, plus 435 de Newton-Metri, de unde si timpul specific misiunii 0 - 100 de kilometri pe ora de numai 5.3 secunde, bateria litiu-ion de 71.4 kWH asigurand - in schimb - o autonomie de pana la 439 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 30 Iunie 2023