OZN, frate! Cea mai noua masina de la Lexus arata ca o farfurie zburatoare! VIDEO ca sa te convingi si singur

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Lexus arata ca o farfurie zburatoare! VIDEO ca sa te convingi si singur
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Lexus arata ca o farfurie zburatoare!
  • VIDEO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 73.640 de euro, conform configuratorului oficial.

Dezvelit intregii planete acum mai bine de-un an - inca de la sfarsitul primaverii lui 2022, primul RZ din istorie stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Alternativa Lexus la modelele BMW iX3, Mercedes EQC, dar si Audi Q4 E-Tron, respectivul SUV se remarca, la exterior, in special prin designul SF al caroseriei, pe cand lista atractiilor interioare culmineaza cu volanul de tip mansa - a la Tesla Model S, disponibil in mod optional.

Comercializata si pe piata din Romania, la preturi incepand de la o suma de 73.636 de euro, potrivit configuratorului oficial, reteta in cauza continua, la nivel de cabina, cu scaune ventilate, bancheta cu incalzire, instalatie audio de inalta fidelitate, de la Mark Levinson, ori sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii, in timp ce propulsia este asigurata, mai mult sau mai putin surprinzator, de doua motoare electrice - sinonime cu o putere de circa 313 cai.

Astfel, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu acceleratia la podea, in doar 5.3 secunde, viteza de top fiind limitata, in schimb, la numai 160 de kilometri pe ora - dupa cum se precizeaza in cadrul fisei cu specificatii de ordin tehnic. Meniul caracteristic noului RZ se incheie - important de adaugat, cu o autonomie de 395 - 439 de kilometri, anunta documentul anterior mentionat.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Octombrie 2023