Noua masina de serie de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor: are display curbat de 55 de inch! Galerie foto completa

Noua masina de serie de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor: are display curbat de 55 de inch! Galerie foto completa
  • Noua masina de serie de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor: are display curbat de 55 de inch!
  • Asa cum era de asteptat, impresionantul sistem vine cu o putere de calcul absolut fenomenala
Distribuie pe Facebook

Asa cum era de asteptat, impresionantul sistem vine cu o putere de calcul absolut fenomenala, printre cele mai notabile detalii numarandu-se un procesor cu opt nuclee si o memorie RAM de 24 GB.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de sase luni, in prima jumatate a toamnei anului 2020, cea mai recenta generatie a gamei Mercedes S-Class este oferita, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse, in prezent, la dispozitia clientilor se numara si doua variante electrificate, comercializate alaturi de tehnologia MHEV.

In perioada urmatoare de timp, impresionanta masina de lux a producatorului cu sediul in Stuttgart ar trebui sa primeasca si un sistem de propulsie plug-in hybrid - capabil sa parcurga pana la 100 de kilometri in modul complet electric.

Mercedes EQS - Poze interior

Mercedes EQS - Poze interior

Mercedes EQS - Poze interior

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la putin peste 100.000 de euro, cea mai recenta generatie a gamei Mercedes S-Class se va alege, in curand, chiar si cu o versiune pe baterii. Prefigurata de conceptul Vision EQS si proiectata pentru a concura cu Porsche Taycan, noua varianta va debuta in data de 15 aprilie.

Pentru a face insa mai dulce asteptarea publicului, oficialii companiei Mercedes au publicat inca de la inceputul acestei saptamani mai multe fotografii de la interiorul viitoarei masini de lux a producatorului cu sediul in Stuttgart.

Surprinsa de-a lungul timpului in nenumarate ipostaze, versiunea suta la suta electrica a celei mai recente generatii a gamei Mercedes S-Class iese in evidenta in special prin plansa de bord high-tech, cu trei display-uri unite intr-o suprafata cu aspect curbat si o latime de aproximativ 141 de centimetri. Animata de o putere de calcul fenomenala.

Noua varianta de serie a conceptului Vision EQS a pregatit si o plansa de bord cu numai doua display-uri pentru clientii care nu vad cu ochi buni, din diferite motive, optiunea prezentata anterior sub numele de MBUX Hyperscreen.

Mercedes EQS - Poze interior

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze Mercedes EQS - Poze interior
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2021