Noua masina de serie de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor: are display curbat de 55 de inch!

Noua masina de serie de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor: are display curbat de 55 de inch!
  • Noua masina de serie de la Mercedes e la ani lumina in fata rivalilor: are display curbat de 55 de inch!
  • Oficialii companiei germane au oferit inclusiv mai multe informatii despre puterea de calcul a sistemului
Distribuie pe Facebook

Oficialii companiei germane au oferit inclusiv mai multe informatii despre puterea de calcul a impresionantului sistem, printre cele mai notabile detalii numarandu-se inclusiv un procesor cu opt nuclee si o memorie RAM de 24 GB.

Prezentata publicului larg in urma cu mai putin de cinci luni, chiar la inceputul toamnei anului 2020, cea mai recenta generatie a limuzinei Mercedes S-Class va fi disponibila, la vanzare, in premiera absoluta, si intr-o versiune cu propulsie suta la suta electrica. Programata sa debuteze in perioada urmatoare de timp, varianta cunoscuta sub numele de EQS promite sa ofere o experienta cu adevarat unica, in special la nivel de departament interior, dupa ultimele informatii date publicitatii.

Dotarile si echipamentele care vor primi sarcina de a transforma fiecare calatorie intr-o oaza de liniste si, totodata, confort, raman un mare mister, pentru moment, compania germana anuntand, in schimb, ingredientele specifice retetei din dreptul sistemului de infotainment.

Botezata extrem de sugestiv MBUX Hyperscreen, respectiva tehnologie, disponibila in mod optional, in schimbul unui cost format, cel mai probabil, din patru cifre, se traduce printr-un display curbat cu latimea de aproximativ 141 de centimetri, care acopera, aproape in totalitate, plansa de bord. Asadar, faptul ca inginerii Mercedes au luat decizia de a livra primul EQS din toate timpurile alaturi de un procesor cu opt nuclee si 24 GB RAM nu ar trebui sa surprinda pe nimeni, ba dimpotriva.

Aceiasi oficiali ai companiei germane au mai dezvaluit, in plus, si ca solutia in cauza va fi oferita alaturi de un soft de inteligenta artificiala capabil sa invete, pe parcurs, toate obiceiurile soferului si ale pasagerului de pe scaunul din dreapta, urmand sa devina un soi de asistent personal.

MBUX Hyperscreen

MBUX Hyperscreen

MBUX Hyperscreen

MBUX Hyperscreen

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze MBUX Hyperscreen
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 8 Ianuarie 2021