OZN, frate! Cea mai noua masina de la PORSCHE arata ca o farfurie zburatoare! NEMTII au publicat acum primele imagini oficiale!

OZN, frate! Cea mai noua masina de la PORSCHE arata ca o farfurie zburatoare! NEMTII au publicat acum primele imagini oficiale!
  • OZN, frate: Cea mai noua masina de la PORSCHE arata ca o farfurie zburatoare!
  • NEMTII au publicat acum primele imagini oficiale!
Distribuie pe Facebook

Data exacta a lansarii ramane, in continuare, o mare necunoscuta, insa tot mai multe voci vorbesc, cu insistenta, despre anul curent.

Lansat pe piata in urma cu aproape 18 luni, in ultima jumatate a lui 2019, primul Porsche electric din istorie nu se vinde, zilele acestea, decat intr-o singura varianta de caroserie. Situatia se va schimba insa in urmatoarea perioada de timp, masina comercializata de nemti sub denumirea de Taycan urmand a primi si o versiune pe nume Cross Turismo.

Anuntata, recent, prin intermediul unui scurt material video, respectiva optiune ia forma unui break garda la sol inaltata si un mod special de rulare: CUV.

Pentru moment, Porsche a decis sa pastreze sub lacat toate informatiile referitoare la gama de motorizari a noii variante Cross Turismo, insa sansele ca cea de-a doua versiune de caroserie a masinii comercializate de nemti sub denumirea de Taycan sa fie oferita, la randul ei, cu pana la 761 CP pe ambele punti sunt extrem de mari. Suna bine, nu-i asa?

Totodata, acelasi break cu garda la sol inaltata ar mai trebui sa impresioneze si prin interiorul high-tech, cu pana la patru display-uri la nivelul plansei de bord.

Intr-un final, seria necunoscutelor cu privire la viitoarea varianta Cross Turismo se incheie cu data exacta a lansarii oficiale, insa cea de-a doua versiune de caroserie a masinii comercializate de nemtii de la Porsche sub denumirea de Taycan ar putea aparea, pentru prima oara in public, chiar inainte de sfarsitul anului acesta. Sustin mai multe voci.

Porsche Taycan Cross Turismo - Primele poze

Porsche Taycan Cross Turismo - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2021