OZN, frate! Cea mai noua masina de la PORSCHE arata ca o farfurie zburatoare! FOTO ca sa te convingi si singur!

OZN, frate! Cea mai noua masina de la PORSCHE arata ca o farfurie zburatoare! FOTO ca sa te convingi si singur!
  • OZN, frate: Cea mai noua masina de la PORSCHE arata ca o farfurie zburatoare!
  • Mult anticipata premiera mondiala ar putea avea loc chiar in perioada urmatoare de timp
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata premiera mondiala ar putea avea loc chiar in perioada urmatoare de timp.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de 16 luni, la inceputul toamnei anului 2019, prima electrica din istoria Porsche se vinde, zilele acestea, doar intr-o singura varianta de caroserie. Situatia se va schimba insa radical in perioada urmatoare de timp, specialistii producatorului cu sediul in Stuttgart pregatind, in prezent, o noua optiune.

Este vorba, mai precis, despre viitoarea versiune Sport Turismo, masina surprinsa complet necamuflata peste Ocean, in parcarea unui centru comercial din Statele Unite ale Americii.

Fotografiata din toate unghiurile posibile si imposibile, cea de-a doua varianta de caroserie a gamei Porsche Taycan se remarca numaidecat prin garda la sol mai mare cu cativa centimetri. Nu vor insa neobservate nici ornamentele negre de la nivel de aripi si praguri, seria atractiilor principale incheindu-se cu noile jante din aliaj.

In cabina, departe de privirile curiosilor, viitoarea versiune Sport Turismo pastreaza reteta originala a primei masini cu propulsie electrica din istoria producatorului cu sediul in Stuttgart.

Gama de motorizari ramane, pentru moment, doar un mister, insa este de asteptat ca si urmatoarea versiune de caroserie a familiei comercializate de Porsche sub numele de Taycan sa ofere pana la 761 de cai putere pe ambele punti. Si, drept urmare, o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp mai mic de trei secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2021