OZN, frate! Cea mai noua masina de la Subaru arata ca o farfurie zburatoare!

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Subaru arata ca o farfurie zburatoare!
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Subaru arata ca o farfurie zburatoare!
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta, pentru moment, decat un mare mister, insa clientii vor avea la dispozitia doua configuratii diferite - atat o versiune cu tractiune fata, cat si o varianta cu puterea livrata ambelor punti.

Sfarsitul anului 2021 marcheaza debutul primului Subaru cu propulsie suta la suta electrica din istoria companiei, producatorul din Tara Soarelui Rasare publicand - in cursul zilei de astazi, multiple detalii si imagini ale masinii programate sa ajunga in showroom-uri, la vanzare, sub denumirea Solterra. Jumatatea gamei Toyota bZ4X, aceasta este construita, la randul ei, pe arhitectura e-TNGA.

Subaru Solterra

Subaru Solterra

Subaru Solterra

Lista marilor asemanari continua la nivelul gamei de motorizari, acolo unde clientii vor avea de ales intre o versiune cu 204 cai pe rotile fata si o varianta cu ~217.5 cai pe ambele punti - ambele acompaniate de o baterie litiu-ion cu capacitatea de 71.4 kWh si, in mod optional, un plafon solar, daca mai trebuia cumva precizat.

Un alt element ce pune primul Subaru cu propulsie suta la suta electrica din istoria companiei pe aceeasi lungime de unda cu gama bZ4X de la Toyota consta - deloc surprinzator, in dimensiunile caroseriei in cinci portiere. Extrem de similara este si abordarea producatorului din Tara Soarelui Rasare in creionarea masinii asteptate sa ajunga in showroom-uri, sub denumirea Solterra, de anul viitor.

Daca mai trebuia precizat, inca o data, nota de plata nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta de proportii la momentul de fata, pentru urmatoarele zile fiind pastrate - totodata, si informatiile referitoare la lista cu dotari si echipamente oferite, pe de-o parte, in standard sau, optional, contra-cost, pe de alta parte.

Subaru Solterra

Subaru Solterra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Subaru Solterra
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Noiembrie 2021