OZN, frate! Cea mai noua masina de la Subaru arata ca o farfurie zburatoare! Cat costa

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Subaru arata ca o farfurie zburatoare! Cat costa
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Subaru arata ca o farfurie zburatoare!
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde si faruri cu LED. Plus display central cu diagonala de opt inch.

Prezentat publicului larg inca de la finalul anului anterior, primul Solterra are, incepand de azi, si un pret de vanzare. Intr-o alta ordine de idei, clientii vor avea de achitat pentru cea mai noua masina de la Subaru o suma ce porneste de la 44.995 de dolari, cu mentiunea ca aceasta nu include si ajutorul de pana la 7.500 de dolari oferit de autoritatile de peste Ocean, potrivit unui comunicat oficial de presa.

Subaru Solterra - Galerie foto

Subaru Solterra - Galerie foto

Subaru Solterra - Galerie foto

In configuratia de baza, comercializata sub indicativul Premium, cumparatorii vor fi intampinati si de o pereche de faruri cu LED, dar si de un set de jante din aliaj cu diametrul de 18 inch. Din peisaj nu lipsesc insa nici instrumentele de bord digitale si configurabile, lista cu dotari standard continuand cu scaune incalzite, un display central cu o diagonala de opt inch, climatizare cu reglare automata a temperaturii, Apple CarPlay sis Android Auto etc.

Acelasi Solterra este disponibil, conform ultimelor date prezentate publicului larg, si intr-o versiune intermediara pe nume Limited. Ce beneficiaza, printre altele, si de jante din aliaj pe 20 de inch, de lumini de ceata cu LED, de un volan si o bancheta incalzite, de camera de 360 de grade, display central de 12.3 inch, instalatie audio Harman Kardon, cheie digitala, incarcare wireless a telefonului mobil s.a.m.d.

Cea mai noua masina de la Subaru se mai vinde, intr-un final, si intr-o varianta de top denumitea Touring, ce pluseaza cu o trapa panoramica, cu scaune incalzite si lumini LED pentru picioare. Indiferent de echiparea aleasa, propulsia este asigurata de doua motoare electrice sinonime cu un total de 215 cai si 337 de Newton-Metri, valori maxime livrate rotilor de pe ambele punti, fisa tehnica anuntand, totodata, si o autonomie de peste 354 de kilometri.

Subaru Solterra - Galerie foto

Subaru Solterra - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (191) Poze Subaru Solterra - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 2 Mai 2022