OZN, frate! Cea mai noua masina de la Subaru arata ca o farfurie zburatoare! Poze reale

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Subaru arata ca o farfurie zburatoare! Poze reale
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Subaru arata ca o farfurie zburatoare!
  • Poze reale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, doua motoare electrice lucreaza impreuna pentru a livra - rotilor de pe ambele punti, pana la 215 CP. Plus 336 Nm, dupa cum au dezvaluit sefii companiei producatoare.

Prezentat publicului larg in urma cu doar cateva zile, primul Subaru electric din istoria marcii a fost lansat - oficial, si peste Ocean, pe piata din SUA. Clientii de aici nu vor avea insa, la dispozitie, decat o (singura) varianta de motorizare - respectiva versiune a modelului comercializat sub numele de Solterra mizand pe un sistem de propulsie cu doua motoare electrice si 215 cai pe ambele punti, bineinteles.

Subaru Solterra

Subaru Solterra

Subaru Solterra

Acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora, dar si valoarea specifica vitezei de top nu reprezinta decat un mister, sefii companiei producatoare preferand sa anunte - in schimb, ca bateria disponibila va asigura o autonomie maxima de peste 350 de kilometri. Durata de incarcare: sub 60 de minute.

In plan stilistic, primul Subaru electric din istoria marcii se remarca - similar noului bZ4X de la Toyota, printr-un design SF la exterior, panoul in culoarea caroseriei, ce inlocuieste grila frontala, elementele proeminente de la nivelul profilului lateral si, daca mai trebuia precizat, blocurile optice posterioare unite cu o banda finisata in negru deschizand lista atractiilor principale. Iar vestile bune nu se sfarsesc aici.

De cealalta parte a portierelor, modelul comercializat sub numele de Solterra vine cu instrumente de bord digitale si configurabile - ce creeaza, impreuna cu display-ul central de dimensiuni generoase si diferitele comenzi tactile, o ambianta extrem de futurista. Si, in acelasi timp, extrem de familiara.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2021