OZN, frate! Cea mai noua masina de la Subaru arata ca o farfurie zburatoare! Cat costa

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Subaru arata ca o farfurie zburatoare! Cat costa
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Subaru arata ca o farfurie zburatoare!
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari si echipamente standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus jante pe 18 inch, instrumente de bord digitale si display central cu diagonala de 12.3 inch.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape un an, inca de la sfarsitul toamnei lui 2021, primul autoturism cu propulsie suta la suta electrica din istoria companiei Subaru are - de doar cateva zile, si un pret de vanzare. Lansata, de curand, pe piata din Germania, aceasta porneste de la 57.490 de euro, nota de plata urcand pana la 60.990 de euro - inainte insa de a pune la socoteala si costul optionalelor.

Subaru Solterra - Galerie foto

Subaru Solterra - Galerie foto

Comercializata sub numele de Solterra, respectiva gama isi va intampina clientii - mai mult sau mai putin surprinzator, numai intr-o singura varianta de motorizare, unica versiune disponibila oferind doua motoare si un total sinonim cu 218 CP. Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.9 secunde, acul vitezometrului urmand sa isi continue apoi incursiunea pana la o viteza limitata electronic la 160 de kilometri pe ora, conform producatorului japonez.

Acelasi meniu tehnic cuprinde inclusiv o baterie cu capacitatea de circa 71.4 kWh - de unde si o autonomie maxima de 416-466 de kilometri, in functie si de echiparea bifata: Comfort, Platinum si Platinum Plus. Cat despre lista cu dotari standard, chiar si modelul de baza - de 57.490 de euro, pune la dispozitia cumparatorilor sai faruri, stopuri, proiectoare si lumini de zi cu tehnologie LED, plus jante pe 18 inch...

... camera de 360 de grade, instrumente de bord digitale si configurabile, scaune cu functie de incalzire, bancheta rabatabila asimetric, climatizare cu reglare automata a temperaturii - pe doua zone, dar si display central cu diagonala de 12.3 inch, daca mai trebuia spus. Fara costuri suplimentare sunt oferite - conform configuratorului, si comenzile vocale, si instalatia audio cu sase difuzoare, si aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto, asistentul pentru mentinerea benzii de rulare, tractiunea integrala, cruise controlul adaptiv.

Subaru Solterra - Galerie foto

Subaru Solterra - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (191) Poze Subaru Solterra - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2022