OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mister, insa clientii vor avea la dispozitie atat o versiune cu un singur motor, cat si o varianta cu doua unitati de propulsie.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cateva zile - la finele toamnei anului curent, prima Toyota (suta la suta) electrica din istorie revine sub lumina intensa a reflectoarelor. Motivul: oficialii constructorului din Tara Soarelui Rasare au publicat, in premiera absoluta, cateva materiale - atat simple fotografii, cat si detalii de ordin tehnic, cu privire la formula europeana a masinii programate sa ajunga pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, sub numele imposibil-de-memorat bZ4X.

Asamblata pe noua platforma e-TNGA si insotita de un design cu adevarat SF - daca mai era cumva nevoie de o astfel de precizare, respectiva creatie va fi oferita, spre comercializare, in doua configuratii diferite.

Toyota bZ4X - Versiunea europeana

Toyota bZ4X - Versiunea europeana

Toyota bZ4X - Versiunea europeana

Dupa cum mentionam si anterior, versiunea de baza nu dispune decat un singur motor - cu puterea maxima de 204 CP livrata numai rotilor fata. Prin urmare, prima Toyota (suta la suta) electrica din istorie rezolva problema sprintului de la 0 la 100 km/h - cu pedala de acceleratie la podea, in circa 8.4 secunde, varianta entry-level a masinii programate sa ajunga pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, sub numele imposibil-de-memorat bZ4X promitand si o viteza maxima de 160 km/h.

Lista cu optiuni se va incheia cu o formula compusa din doua unitati de propulsie - cu 217.5 CP pe ambele punti si, totodata, un 0 - 100 km/h intr-un interval de timp de aproximativ 7.7 secunde, aparent.

Echipata cu o baterie de 71.4 kWh, prima Toyota (suta la suta) electrica din istorie isi propune sa parcurga peste 450 km cu un singur plin de "carburant". Daca vine vorba, in schimb, despre durata incarcarii masinii programate sa ajunga pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, sub numele imposibil-de-memorat bZ4X, noile date si specificatii oferite de oficialii constructorului din Tara Soarelui Rasare aduc in prim-plan si atentia publicului larg o valoare de 30 minute - pentru 80%.

Toyota bZ4X - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Toyota bZ4X - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2021