OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare! Japonezii au publicat acum lista oficiala de preturi

OZN, frate! Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare! Japonezii au publicat acum lista oficiala de preturi
  • Cea mai noua masina de la Toyota arata ca o farfurie zburatoare!
  • Japonezii au publicat acum lista oficiala de preturi
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si o instalatie audio ce poarta semnatura specialistilor de la JBL.

Prezentata publicului larg in prima parte a lunii decembrie, dupa ce nenumarate fotografii si informatii oficiale au scapat pe internet, cea mai recenta generatie a masinii comercializate de Toyota sub denumirea de Mirai are, incepand de astazi, chiar si o nota de plata. Peste Ocean, in Statele Unite ale Americii, nonconformista berlina cu alura de fastback si sistem de propulsie cu pile de hidrogen se vinde la un pret de pornire de 49.500 de dolari, respectiv cu peste 9.000 de dolari mai putin decat anterior, spun japonezii.

Chiar daca suma minima pe care clientii o vor avea de achitat a scazut considerabil, fisa cu specificatii tehnice este mai ofertanta ca oricand.

Toyota Mirai - Poze noi

Asa cum precizam si anterior, cea mai recenta generatie a masinii comercializate de Toyota sub denumirea de Mirai beneficiaza acum de un motor electric cu 174 de cai putere, noua fiind, de asemenea, si bateria, care a renuntat la formula nichel metal hidrid pentru una mai actuala, de tip litiu ion. Seria vestilor bune se incheie, intr-un final, cu numarul de trei rezervoare de hidrogen disponibile spre incarcare, de unde si autonomia totala de pana la 650 de kilometri, potrivit ultimelor detalii si informatii oficiale date publicitatii.

Daca vine vorba, in schimb, despre dotarea standard, respectiva reteta cuprinde inclusiv faruri cu LED, dar si instalatie audio de la JBL.

Urmand a fi vanduta, pentru inceput, doar in celebrul stat american California, cea mai recenta generatie a masinii comercializate de Toyota sub denumirea de Mirai mai ofera, fara costuri suplimentare, si o tapiterie din piele artificiala, plus scaune fata cu actionare electrica si functie de incalzire. Aceeasi nonconformista berlina cu alura de fastback si sistem de propulsie cu pile de hidrogen isi va mai intampina clientii si alaturi de jante pe 19 inch, display central cu diagonala de 12.3 inch, instrumente de bord digitale etc.

Pentru ca meniul sa fie complet, japonezii au mai pregatit si un bonus de pana la 15.000 de dolari exclusiv pentru alimentarea cu carburant.

Toyota Mirai - Poze noi

Toyota Mirai - Poze noi

Toyota Mirai - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze Toyota Mirai - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Decembrie 2020