Polestar a anuntat PRETUL noului coupe hibrid cu 1.000 NM cuplu. Peste 7.000 de clienti se bat deja pe el

Polestar a anuntat PRETUL noului coupe hibrid cu 1.000 NM cuplu. Peste 7.000 de clienti se bat deja pe el
  • Polestar a anuntat pretul noului One
  • Anuntul a fost facut la Salonul Auto de la Beijing
  • Peste 7.000 de clienti si-au manifestat interesul pentru el
Distribuie pe Facebook

Reprezentantii suedezilor au anuntat pretul noului model hibrid botezat Polestar One cu ocazia Salonului Auto de la Beijing. Coupe-ul a debutat in martie la Geneva, iar productia va fi limitata la doar 1.000 de exemplare.

Polestar vorbeste tot mai mult despre primul sau model lansat in noua era, adica de cand a devenit brand de sine statator, cu gama si sigla proprie.

Daca data trecuta am aflat ca suedezii au inceput testele in conditii extreme, la temperaturi care pot ajunge chiar si la -25 de grade Celsius, acum aflam in sfarsit ceva oficial despre pretul noului One.

Polestar 1

Prezenti la Salonul Auto de la Beijing, reprezentantii Polestar au anuntat ca modelul hibrid va costa 155.000 de euro pe teritoriul Europei. Acesta va putea fi achizitionat si pe baza unui abonament pe 2 sau 3 ani, insa deocamdata nu se cunosc toate detaliile cu privire la aceasta procedura.

Polestar 1

Revenind insa la ceea ce stim deja, avansul solicitat de producator este de 2.500 de euro iar productia noului One va fi limitata la numai 1.000 de exemplare. La momentul lansarii, suedezii au precizat ca vor produce 500 de exemplare, insa interesul major aratat inca de la inceput de catre clienti i-au facut sa se razgandeasca.

Polestar 1

Ca sa-ti faci o idee, peste 7.000 de persoane din 18 tari si-au manifestat interesul pentru acesta, in conditiile in care noul model Polestar poate fi comandat numai in China, SUA, Suedia, Germania, Norvegia, Olanda, Finlanda, Marea Britanie, Danemarca, Spania, Franta, Portugalia, Polonia, Italia, Austria, Elvetia, Belgia si Canada.

Polestar 1

Polestar One se bazeaza pe un sistem de propulsie hibrid, compus dintr-un agregat pe benzina de 2.0 litri, care livreaza 343 de cai putere puntii fata, si doua motoare electrice de 218 cai putere pentru puntea spate. Acest ansamblu incorporeaza si un electromotor care joaca rol de generator si care furnizeaza in plus 39 de cai putere.

Polestar 1

Puterea totala este asadar de 600 de cai putere, insa mai impresionant decat asta este cuplul: 1.000 Nm. In plus, masina poate parcurge pana la 150 de kilometri in regim full-electric, mai mult decat orice alt hibrid de pe piata.

Polestar 1

Polestar 1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Polestar 1
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Aprilie 2018