Poti sa ai si toti banii din lume ca nemtii de la Audi nu iti vor vinde aceasta masina decat daca...

Poti sa ai si toti banii din lume ca nemtii de la Audi nu iti vor vinde aceasta masina decat daca...
  • Poti sa ai si toti banii din lume ca nemtii de la Audi...
  • ... nu iti vor vinde aceasta masina decat daca nu cumva ai domiciliul in China
Distribuie pe Facebook

... nu cumva ai domiciliul in China. Despre ce este insa vorba, mai exact, aflam chiar din randurile urmatoare.

Ultima parte a lunii noiembrie marcheaza debutul unei noi masini electrice marca Audi, constructorul german publicand la inceputul acestei saptamani primele poze si detalii oficiale ale SUV-ului botezat Q5 e-tron. Destinata exclusiv pietei din China, respectiva creatie reprezinta, in esenta, versiunea de lux a actualului Volkswagen ID.6, ambele produse oferind trei randuri de scaune si pana la sapte locuri.

Lista asemanarilor continua cu platforma aflata la baza si, mai mult sau mai putin surprinzator, dimensiunile caroseriei cu cinci portiere. Printre care si o lungime de peste 4.8 metri, potrivit unui comunicat de presa.

Audi Q5 e-tron

In ceea ce priveste partea stilistica, primul Audi Q5 e-tron din istorie se remarca in special prin design-ul familiar al partii frontale, cu multiple elemente preluate de la actualul Q4 e-tron. Reteta specifica departamentului exterior cuprinde inclusiv un set de praguri laterale proeminente, plus jante din aliaj cu un diametru generos si blocuri optice posterioare unite cu o banda iluminata de LED-uri, evident.

De cealalta parte, in cabina, instrumentele de bord digitale si configurabile deschid seria atractiilor principale. Din peisaj nu lipsesc nici display-ul central de 11.6 inch sau instalatia audio de la Bang & Olufsen.

Gama de motorizari nu reprezinta, pentru moment, decat un mister, insa ultimele zvonuri vorbesc atat despre versiuni cu un singur motor si puterea maxima livrata exclusiv rotilor de pe puntea spate, cat si despre variante cu doua motoare si, daca mai trebuia cumva precizat, tractiune integrala. Inspirate sau imprumutate, direct, fara niciun fel de modificare, de la acelasi prim Volkswagen ID.6 din istorie.

Audi Q5 e-tron

Audi Q5 e-tron

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Audi Q5 e-tron
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2021