Pretul pentru natura? Chevrolet Volt costa $41.000

Pretul pentru natura? Chevrolet Volt costa $41.000
Ultimul model complet electric de la Chevrolet, modelul Volt, va fi scos pe piata americana la un pret destul de mare. Peste 40.000 de dolari pentru a proteja natura... Dar merita!
Distribuie pe Facebook

Chevrolet Volt va fi lansat oficial la sfarsitul anului 2010 in Statele Unite. In sfarsit, compania a anuntat si pretul acestei masini 100% electrice - $41.000. Insa, americanii nu trebuie sa se sperie de acest pret, pentru ca guvernul din Statele Unite are o forma de sustinere a clientilor care cumpara masinile ecologice. Prima de mediu din partea statului este de $7500, asadar, un Volt poate ajunge la 33.500 de dolari.

Compania mai anunta si o alta varianta oficiala - inchirierea masinilor electrice. Mai precis, pentru 3 ani, se poate plati o taxa lunara de 350 de dolari. Tinand cont ca noul proprietar sau chirias de Volt nu are ce sa caute la benzinarie, decat daca doreste sa foloseasca baia sau sa-si cumpere o inghetata Snickers, este o investitie buna! In plus, Volt este printre primele masini electrice cu autonomie crescuta.

Chevrolet Volt va fi lansat in iarna lui 2010 si va debuta cu vanzarea in 7 state americane - California, Michigan, Washington D.C., New Jersey, Connecticut, Texas si New York. Comenzile deja au fost deschise. Probabil, in cel mai scurt timp, Volt va fi disponibil si pe piata europeana.

Distribuie pe Facebook
mai multe