Prima Dacie electrica din istorie a primit o versiune de lux. Noua varianta ofera o tapiterie in doua culori si doua ecrane uriase in bord

Prima Dacie electrica din istorie a primit o versiune de lux. Noua varianta ofera o tapiterie in doua culori si doua ecrane uriase in bord
  • Prima Dacie electrica din istorie a primit o versiune de lux
  • Noua varianta ofera o tapiterie in doua culori si doua ecrane uriase in bord
Distribuie pe Facebook

Sub capota, propulsia este asigurata, in continuare, de o unitate cu doar 44 CP si 125 Nm.

Dongfeng Motor - compania care produce prima Dacie electrica din istorie, a lansat propria varianta a modelului vandut sub denumirea de Spring. Botezata Nano Box, respectiva versiune se diferentiaza de automobilul fabricat pentru constructorul de la Mioveni (in special) prin noul design al partii frontale.

Dongfeng Nano Box

Dongfeng Nano Box

Un lung sir de modificari a fost operat, aparent, si de cealalta parte a portierelor, in cabina, cu lista atractiilor principale cuprinzand - in cazul de fata, inclusiv o tapiterie in doua culori si doua ecrane uriase in bord: unul de sapte inch, prezent in spatele volanului, celalalt de zece.

Comercializata exclusiv pe piata din China - in schimbul unei sume care echivaleaza cu 9.500 de euro, noua versiune pe nume Nano Box masoara 3.732 de milimetri in lungime. Lista dimensiunilor continua, conform Dongfeng, cu o latime de (aproape) 1.58 metri, pe cand inaltimea nu depaseste 1.515 milimetri.

Extrem de familiara este - oarecum inutil de precizat, si motorizarea de sub capota, varianta mentionata anterior bucurandu-se, in randurile de mai sus, similar primei Dacii electrice din istorie, de un propulsor sinonim cu numai 44 de cai putere si 125 de Newton-Metri, evident.

O baterie cu capacitatea de 27.2 kWh completeaza - conform presei de specialitate din China, meniul tehnic al noului Dongfeng Nano Box, autonomia maxima urcand astfel, dupa standardele locale, pana la 331 de kilometri. La polul opus, incarcarea dureaza, de la 30 la 80%, la o statie rapida, 30 de minute.

Dongfeng Nano Box

Dongfeng Nano Box

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2022