Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne a primit o noua versiune de motorizare. Cehii au publicat acum toate detaliile oficiale

Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne a primit o noua versiune de motorizare. Cehii au publicat acum toate detaliile oficiale
  • Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne a primit o noua versiune de motorizare
  • Cehii au publicat acum toate detaliile oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza mai mult de 11.0 secunde, spre dezamagirea amatorilor de performante in linie dreapta.

La mai putin de o luna de la prezentarea oficiala a echiparii Sportline, Skoda a lansat o noua varianta, de aceasta data de motorizare, a gamei Enyaq iV. Oferita in compania indicativului 50, de la bateria cu o capacitate neta de 51 kWh, respectiva masina este pusa in miscare de un motor electric cu pana la 148 de cai putere, plus 310 Nm pe rotile aflate pe puntea spate.

O acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 11.4 secunde, dar si o viteza de top de 160 km/h completeaza, alaturi de autonomia maxima de 362 de kilometri, fisa cu specificatii tehnice.

Disponibila la vanzare, pe piata din Germania, la preturi incepand de la 33.800 de euro, noua versiune de motorizare Skoda Enyaq iV 50 beneficiaza in standard si de jante pe 18 inch, plus faruri cu tehnologie LED. Aceeasi masina mai ofera, fara costuri suplimentare, si climatizare automata, display central cu diagonala de zece inch, compatibilitate Apple CarPlay / Android Auto.

Vopseaua metalizata, senzorii de parcare, trapa panoramica cu actionare electrica, dar si scaunele incalzite sau incarcarea wireless a telefonului mobil, se numara, in schimb, printre dotarile optionale.

In Romania, prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne pleaca de la aproape 39.000 de euro. Cu mentiunea ca cea mai ieftina varianta comercializata pe piata locala vine cu un motor electric de 179 de cai putere, plus 310 Nm si o baterie cu capacitatea neta de 58 kWh, formula sinonima cu o doza extra atat de performanta, cat si de eficienta, evident.

Skoda Enyaq iV 50

Skoda Enyaq iV 50

Skoda Enyaq iV 50

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Martie 2021