Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne. Cat costa in Romania cea mai noua masina a cehilor

Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne. Cat costa in Romania cea mai noua masina a cehilor
  • Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne
  • Cat costa in Romania cea mai noua masina a cehilor
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv jante pe 19 inch si display central cu diagonala de peste 30 de centimetri.

Anuntata in urma cu mai bine de trei luni si jumatate, chiar in ultima parte a verii anului 2020, prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne a fost lansata, de curand, si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la 38.360 de euro.

Comercializata sub denumirea de Enyaq iV, cea mai noua masina a cehilor este disponibila pentru moment in numai doua versiuni de performanta, cu varianta de baza 60 propunand un motor electric de 179 CP.

Skoda Enyaq iV

Skoda Enyaq iV

In configuratia mentionata anterior, prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne se mai bucura, de asemenea, si de o baterie cu capacitatea bruta de 62 kWh. Drept urmare, autonomia maxima poate urca pana la valoarea 390 de kilometri.

Prezentata publicului larg sub denumirea de Enyaq IV, cea mai noua masina a cehilor se mai vinde si intr-o versiune 80 care mizeaza pe un motor electric de 204 CP, plus o baterie cu capacitatea bruta de 82 kWh.

Reteta specifica variantei respective ii permite primei Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne sa parcurga pana la 510 kilometri cu un singur plin, conform primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii. Pretul de pornire: 44.661 euro.

Oferita sub denumirea de Enyaq iV, cea mai noua masina a cehilor se bucura in standard inclusiv de faruri cu LED, jante pe 19", climatizare automata, display tactil de peste 30 cm si chiar ceasuri de bord digitale.

Skoda Enyaq iV

Skoda Enyaq iV

Skoda Enyaq iV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (100) Poze Skoda Enyaq iV
mai multe