Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne a primit o versiune Coupe. Galerie foto completa

Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne a primit o versiune Coupe. Galerie foto completa
  • Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne a primit o versiune Coupe
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Construita dupa aceeasi reteta precum primul VW ID.5 din istorie, noua masina a cehilor promite sa ofere pana la 299 de cai putere. De unde si un sprint de la 0 la 100 de km/h - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 6.5 secunde.

Dezvelita publicului larg in urma cu aproximativ sapte saptamani - in ultima zi a lunii ianuarie, mult anticipata versiune cu alura de Coupe a masinii comercializate de compania Skoda sub numele de Enyaq iV a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: celebrul producator ceh a publicat peste 200 de imagini proaspete de la exteriorul, dar si cu interiorul automobilului construit dupa aceeasi reteta precum primul VW ID.5 din istorie.

Acompaniata de o lungime de 4.653 de milimetri, dupa cum mentionam si anterior, la momentul lansarii oficiale, respectiva creatie adopta un design familiar la nivelul partii din fata a caroseriei cu cinci portiere in dotare, farurile cu matrice de LED-uri fiind despartite - daca mai trebuia cumva precizat, de un panou iluminat cu 131 de LED-uri.

Skoda Enyaq Coupe iV - Galerie foto

Skoda Enyaq Coupe iV - Galerie foto

Skoda Enyaq Coupe iV - Galerie foto

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior mai scoate la iveala - totodata, si un set de praguri laterale proeminente, ce urmeaza sa gazduiasca jante din aliaj cu un diametru de pana la 21 de inch, o linie a plafonului alungita, inspirata de fastback-uri, dar si o pereche de blocuri optice posterioare cu aspect angular si stopuri Full-LED, dupa cate se pare. La interior, seria vestilor bune este deschisa de display-ul central de 13 inch.

Noua Skoda Enyaq Coupe iV a mai pregatit si un volan multifunctional cu doua sau trei spite si o parte inferioara plata, scaune cu suport lateral marit, ornamente ce imita fibra de carbon, instrumente de bord digitale si configurabile, climatizare cu reglare automata, incarcare wireless a telefonului mobil, instalatie audio Canton si altele.

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie unul sau doua motoare electrice, astfel ca livrarea puterii maxime - ce urca pana la 180, 204, 265 sau 299 de cai, in functie de versiunea bifata, 60, 80, 80x sau RS, se va face fie numai catre rotile spate, fie catre ambele punti. Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un timp de 8.8, 8.7, 7.0 sau 6.5 secunde, potrivit marcii cehe.

Skoda Enyaq Coupe iV - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (247) Poze Skoda Enyaq Coupe iV - Galerie foto
mai multe