Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne a primit o versiune cu 265 CP. Cat costa in Romania noua varianta

Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne a primit o versiune cu 265 CP. Cat costa in Romania noua varianta
  • Prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne a primit o versiune cu 265 CP
  • Cat costa in Romania noua varianta
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, dar si camera pentru marsarier, instrumente de bord digitale, plus display central cu diagonala de 13 inch.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ un an - inca de la inceputul toamnei trecute, prima generatie a masinii oferite de Skoda sub numele de Enyaq iV se vinde la momentul de fata - zilele acestea, in diferite variante si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, mai nou, si o versiune 80x, insotita de doua motoare electrice.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la suma de 48.360 de euro, respectiva reteta cuprinde inclusiv o putere maxima de 265 de cai, livrati ambelor punti.

Skoda Enyaq iV

Skoda Enyaq iV

Aceeasi versiune 80x caracteristica primei generatii a masinii oferite de Skoda sub numele de Enyaq iV a mai pregatit si o baterie litiu-ion cu capacitatea neta de 77 kWh, dar si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6.9 secunde. Totodata, cu acceleratia la podea, varianta mentionata si anterior nu depaseste viteza de 160 de kilometri pe ora, aparent.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv un consum de 17.4 kWh la 100 de kilometri si o autonomie de pana la 496 de kilometri, conform ultimelor detalii si informatii oficiale.

In aceeasi varianta 80x, prima generatie a masinii oferite de Skoda sub numele de Enyaq iV se mai poate lauda chiar si cu o dotare standard extrem de bogata, lista respectiva anuntand si faruri cu LED, camera pentru marsarier, instrumente de bord digitale, display central cu diagonala de 13 inch. Aceeasi versiune dispune si de senzori parcare, volan incalzit etc.

Skoda Enyaq iV

Skoda Enyaq iV

Skoda Enyaq iV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (100) Poze Skoda Enyaq iV
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 6 August 2021