Primul BMW electric din gama M Performance a debutat oficial. Cat costa in Romania

Primul BMW electric din gama M Performance a debutat oficial. Cat costa in Romania
  • Primul BMW electric din gama M Performance a debutat oficial
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv un sistem inteligent de tractiune integrala.

Prezentat publicului larg chiar la jumatatea anului curent, primul BMW electric din gama M Performance are - incepand de astazi, si un pret de vanzare. Pe piata din Romania, nota minima de achitat este egala cu suma de 65.989 de euro, inainte de a pune la socoteala si eventualele costuri cu echipamentele optionale sau, de ce nu, reducerile oferite de autoritatile locale - daca mai trebuia cumva precizat.

Comercializata sub indicativul i4 M50, respectiva reteta cuprinde inclusiv un set de doua motoare electrice, proiectat pentru a livra persoanei de la volan aproximativ 544 CP si 795 Nm.

BMW i4 M50

Un sistem inteligent de tractiune integrala se numara printre dotarile disponibile in standard, fara niciun fel de costuri suplimentare, astfel ca primul BMW electric din gama M Performance reuseste sa rezolve problema acceleratiei de la 0 la 100 km/h in doar 3.9 secunde. O baterie de 83.9 kWh completeaza fisa cu specificatii tehnice, de unde si autonomia maxima de pana la 510 kilometri - in regim WLTP.

Daca vine vorba, in schimb, despre partea estetica, aceeasi reteta M50 se remarca in special prin spoilerele agresiv stilizate, dar nici jantele supradimensionate nu vor trece neobservate.

Anuntat inca din martie 2021, primul BMW i4 din istorie isi va mai intampina clientii si intr-o varianta cunoscuta sub denumirea eDrive40. Comercializata pe piata din Romania la preturi incepand de la 52.955 de euro, respectiva versiune nu ofera decat un singur motor electric, cu o baterie de 80.7 kWh si 340 de cai putere livrati exclusiv rotilor de pe puntea spate, dupa cum precizam si anterior.

BMW i4 M50

BMW i4 M50

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW i4 M50
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2021