Primul exemplar al lui Renault Zoe a fost deja livrat. Afla cine este fericitul proprietar!

Primul exemplar al lui Renault Zoe a fost deja livrat. Afla cine este fericitul proprietar!
Francezii de la Renault au inceput deja livrarile noului model electric Zoe. Primul exemplar care a iesit pe poarta fabricii a ajuns azi la Arnaud Montebourg, ministrul francez al Redresarii Industriale. Masina a fost comandata de Montebourg inca din luna septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Paris.
Distribuie pe Facebook

"Prima livrare a lui Zoe este un pas vital in ofensiva electrica Renault, care are in vedere lansarea unor modele cu emisii zero si cu preturi abordabile, destinate maselor largi", a declarat Carlos Tavares, unul dintre directorii Renault.

Renault s-a tinut de cuvant si a livrat primul exemplar Zoe inainte de finele lui 2012. Productia de masa a vehicului, amanata din ratiuni economice, va debuta abia in primavara anului viitor.

In Franta, pretul de vanzare a vehicului electric produs de Renault este de 20.300 de euro. In urma subventiei de 7.000 de euro, pretul masinii scade la 13.700 de euro. Totusi, in acest suma nu intra chiria lunara pentru bateria vehiculului, a carei valoare este de circa 80 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Decembrie 2012