Primul Ford Explorer electric din istorie a debutat oficial. Cel mai nou SUV din gama americanilor are un display glisant de 15.0 inch si e construit pe platforma lui Volkswagen ID.4

Primul Ford Explorer electric din istorie a debutat oficial. Cel mai nou SUV din gama americanilor are un display glisant de 15.0 inch si e construit pe platforma lui Volkswagen ID.4
  • Primul Ford Explorer electric din istorie a debutat oficial
  • Cel mai nou SUV al americanilor are un display glisant de 15.0 inch si e construit pe platforma lui Volkswagen ID.4
Distribuie pe Facebook

Sub capota, cumparatorii vor avea la dispozitie un sistem de propulsie compus din unul ori chiar doua motoare - in functie de varianta pentru care au optat.

Inceputul anului 2023 marcheaza debutul unui nou autoturism de la Ford, celebrul constructor american de automobile publicand, in cursul zilei de 21 martie, primele fotografii si informatii oficiale ale modelului Explorer EV. Asamblat pe platforma lui Volkswagen ID.4, mult anticipatul produs din clasa compacta se remarca, cel putin la nivelul departamentului exterior, in special designul impozant al caroseriei cu un numar de cinci portiere, multiple priviri urmand sa atraga insa, inutil de mentionat, si jantele din aliaj cu diametrul de 21 de inch, finisate in doua culori contrastante.

Ford Explorer EV

Ford Explorer EV

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri - la vanzare, insotita de un pret de pornire care nu va depasi suma de 45.000 de euro, reteta in cauza continua cu un interior minimalist, acolo unde potentialii cumparatori vor descoperi inclusiv un display glisant cu diagonala de 15.0 inch, cu precizarea ca din cabina nu lipsesc, ba dimpotriva, nici scaunele incalzite, cu functie de masaj pentru persoana aflata la volan, instrumentele de bord digitale, instalatia de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, luminile ambientala sau bara de sunet, regasita in partea superioara a plansei de bord.

Meniul caracteristic departamentului tehnic nu ramane, la momentul de fata, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, oficialii companiei americane limitandu-se la a dezvalui ca primul Ford Explorer electric va oferi, in varianta de baza, un sistem de propulsie compus dintr-o singura unitate, amplasata la nivelul puntii spate. Lista cu optiuni va cuprinde, asa cum specificam anterior, si o configuratie acompaniata de doua motoare, cu tractiune integrala in standard, seria cunoscutelor incheindu-se, in prezent, cu o baterie ce se incarca de la 10 la 80 de procente in 25 de minute.

Ford Explorer EV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Ford Explorer EV
mai multe