Primul pick-up de la Tesla are un succes nebun. Au fost comandate deja peste 200.000 de masini!

Primul pick-up de la Tesla are un succes nebun. Au fost comandate deja peste 200.000 de masini!
  • Primul pick-up de la Tesla are un succes nebun
  • Noul Cybertruck a primit deja peste 200.000 de precomenzi
  • Avansul cerut clientilor este de doar 100 de dolari
Distribuie pe Facebook

Catalogat in continuare de multi doar o gluma, noul Cybertruck se descurca extrem de bine atunci cand vine vorba despre atras clienti.

Dezvelit cu surle si trambite la sfarsitul saptamanii trecute, primul pick-up din istoria companiei Tesla a reusit sa starneasca numeroase controverse si rautati, in special din pricina design-ului exterior. Si cu toate acestea, nu sunt deloc cei putin care viseaza sa devina proprietarii unui astfel de automobil, potrivit lui Elon Musk.

Intr-o postare pe Twitter, fondatorul si seful producatorului american de masini cu electrice a dezvaluit ca noul Cybertruck a sarit deja de 200.000 de precomenzi.

Ce este drept, Tesla percepe din partea clientilor primului pick-up din istoria companiei un avans de doar 100 de dolari si acela rambursabil. Asadar, numarul acestor precomenzi va creste cel mai probabil in urmatoarea perioada de timp, insa nimeni nu poate spune cu exactitate si cate vor ramane la final in picioare.

Acum, daca revenim la specificatiile noului Cybertruck, Elon Musk a dezvaluit ca modelul american va fi oferit alaturi de unul, doua sau chiar trei motoare electrice.

Fisa tehnica a primului pick-up din istoria companiei Tesla continua cu o acceleratie de la 0 la 96 de kilometri pe ora in doar 2.9 secunde pentru versiunea de top, in timp ce sfertul de mila este parcurs in aproximativ 10.8 secunde. Autonomia totala poate ajunge chiar pana la 800 km, in functie de varianta pentru care s-a optat.

La final, tinem sa reamintim ca noul Cybertruck are o lungime de 5.885 milimetri si un pret de pornire care variaza intre 39.900 si... aproape 70.000 de dolari.

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Tesla Cybertruck
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2019