Primul SUV Coupe din istoria Smart a debutat oficial. Noul Smart #3 masoara doar 4.4 metri in lungime si ofera 428 de cai in versiunea de top. Cum arata in realitate

Primul SUV Coupe din istoria Smart a debutat oficial. Noul Smart #3 masoara doar 4.4 metri in lungime si ofera 428 de cai in versiunea de top. Cum arata in realitate
  • Primul SUV Coupe din istoria Smart a debutat oficial
  • Noul Smart #3 masoara doar 4.4 metri in lungime si ofera 428 de cai in versiunea de top
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in numai 3.6 secunde. Dupa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul debutului oficial.

Dezvelit publicului larg cu doar o singura saptamana in urma - cu ocazia editiei din acest an a celebrului Salon Auto de la Shanghai, primul SUV cu alura de Coupe de la Smart nu mai necesita niciun fel de introducere ori prezentare. Ba dimpotriva - privit de la exterior, noul Smart #3 se remarca numaidecat prin blocurile optice unite cu o banda iluminata si linia arcuita a plafonului, pe cand reteta caracteristica departamentului interior cuprinde inclusiv doua display-uri color. Cu mentiunea ca din peisaj nu lipsesc - mai mult sau mai putin surprinzator, nici boxele de la Beats.

Acompaniata de o lungime de 4.400 de milimetri, respectiva masina se bucura - in varianta de top, de un sistem de propulsie compus din doua motoare electrice si o putere de 428 CP, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilomeri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in 3.6 secunde. Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu un sfert de mila parcurs in 11.97 secunde, o suspensie sport, discuri de franare de dimensiuni generoase.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2023