Primul SUV cu propulsie electrica de la Honda a debutat oficial. Noul e:Ny1 are 204 cai sub capota si un display de 15.1 inch in cabina. Cum arata in realitate

Primul SUV cu propulsie electrica de la Honda a debutat oficial. Noul e:Ny1 are 204 cai sub capota si un display de 15.1 inch in cabina. Cum arata in realitate
  • Primul SUV cu propulsie electrica de la Honda a debutat oficial
  • Noul e:Ny1 are 204 cai sub capota si un display de 15.1 inch in cabina
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Conceput special pentru a concura impotriva unor autoturisme precum Peugeot e-2008 ori Hyundai Kona Electric, respectivul produs pluseaza cu scaune incalzite si ceasuri de bord digitale.

Anuntat oficial acum mai bine de cinci saptamani si jumatate - inca din ultima parte a lunii trecute, primul SUV cu propulsie electrica din istoria companiei Honda nu mai necesita niciun fel de introducere sau prezentare. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi cu nimic. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pana la sfarsitul acestui an, noul e:Ny1 se remarca numaidecat prin design-ul extrem de atractiv al caroseriei, inspirat de actualul HR-V, meniul specific automobilului cu pricina cuprinzand inclusiv un display central de 15.1 inch.

Dezvoltat special pentru a concura impotriva unor modele precum Peugeot e-2008 si Hyundai Kona Electric, pachetul mentionat anterior pluseaza cu scaune incalzite, ceasuri de bord digitale, sistem de climatizare cu reglare automata - pe doua zone, a temperaturii, seria vestilor bune continuand, la nivelul cabinei, cu instalatie audio de inalta fidelitate, volan multifunctional in trei spite, lumini ambientale etc; in ceea ce priveste partea tehnica, autovehiculul asamblat pe platforma e:N Architecture F se bucura de serviciile unui motor cu puterea de 204 CP - cu precizarea ca valoarea caracteristica probei 0 - 100 km/h va fi anuntata ulterior.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Iunie 2023