Renault prezinta oficial viitorul Megane. Noul model e diferit de tot ce stiai. Cat costa in Romania

Renault prezinta oficial viitorul Megane. Noul model e diferit de tot ce stiai. Cat costa in Romania
  • Renault prezinta oficial viitorul Megane
  • Noul model e diferit de tot ce stiai
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus asistent pentru mentinerea benzii de rulare.

Prezentat oficial in urma cu mai putin de jumatate de an, noul Renault Megane E-Tech are, de cateva zile, si un pret de pornire. Disponibil la vanzare incepand cu februarie 2022, respectivul model va fi comercializat - in Romania, in schimbul unei sume minime de 32.900 de euro, potrivit unui comunicat publicat de curand.

Renault Megane E-Tech

Renault Megane E-Tech

Renault Megane E-Tech

Conform aceluiasi material, cumparatorii vor avea la dispozitie trei niveluri diferite de echipare, botezate Equilibre, Techno si Iconic. Versiunea de baza Equilibre este - de altfel, si singura oferita alaturi de un motor electric cu 130 de cai sub capota si o baterie cu capacitatea de numai 40 kWh.

Varianta intermediara Techno va fi livrata exclusiv in compania unui motor electric cu 220 de cai si - totodata, o baterie cu capacitatea de 60 kWh. Respectiva strategie se aplica si in cazul modelului de top, cunoscut sub denumirea de Renault Megane E-Tech Iconic, potrivit comunicatului mentionat si anterior, in randurile de mai sus.

Daca vine vorba - in schimb, despre lista cu dotari standard, reteta de doar 32.900 de euro cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus asistent pentru mentinerea benzii de rulare. Configuratiile superioare se bucura, printre altele, si de jante din aliaj pe 20 de inch sau volan cu functie de incalzire.

Renault Megane E-Tech

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (101) Poze Renault Megane E-Tech
mai multe