Renault ZOE lansat in Romania: 20.900 Euro plus chirie 79 E/luna la baterie

Renault ZOE lansat in Romania: 20.900 Euro plus chirie 79 E/luna la baterie
  • Preturile de lista pornesc de la 16 855 € (fara TVA) pentru versiunea LIFE
  • Chiria lunara a bateriei este de 79 de Euro
  • Incarcarea totala a bateriei dureaza circa 30 de minute la borna speciala
Distribuie pe Facebook

Astazi s-a lansat oficial in Romania, in cadrul unui eveniment de presa la Bucuresti, noul Renault ZOE, cel mai performant vehicul electric al producatorului francez. Automobilul are o autonomie de 200 de kilometri si ofera performante demne de un autoturism cu motor termic.

Chiar daca pe piata sunt multe automobile electrice, Renault a lansat acum ZOE, masina care promite sa fie o varianta interesanta la alte modele din clasa subcompacta. Conceput ca vehicul 100% electric, ZOE seduce printr-un design exterior fluid si minimalist, in timp de ambianta interioara inspira relaxare si stare de bine, pentru un condus cat mai confortabil. Veritabil concentrat de tehnologie, pe parcursul proiectarii modelului s-au depus peste 60 de brevete de inovatii, ce vizeaza usurinta utilizarii, autonomia si conectivitatea.

Experienta la bordul Renault ZOE este inedita, placuta, confortabila. Motorul electric sincron cu rotor bobinat, cu o putere de 65 kW, furnizeaza instantaneu cuplul maxim de 220 Nm. Acceleratiile si reprizele sunt energice inca de la turatii joase. Linistea in timpul rularii si acceleratia liniara fac ca timpul petrecut la volan sa fie mai placut, chiar daca ceilalti participanti la trafic nu aud zgomotul traditional al unui motor termic.

Renault ZOE

Renault ZOE este vehiculul electric de serie cel mai performant din lume in ceea ce priveste autonomia, datorita sistemului exclusiv „Range OptimiZEr ” care permite cresterea autonomiei modelului cu 25%. Cu o arie de actiune reala care variaza intre 100 km si 150 km in functie de stilul de condus si de conditiile meteo, Renault ZOE are cea mai ridicata autonomie din categoria sa. Aceasta performanta este posibila cu ajutorul sistemului „Range OptimiZEr” care echipeaza toate versiunile Renault ZOE si care regrupeaza 3 inovatii tehnice majore: sistemul de recuperare a energiei la franare, de ultima generatie, pompa de caldura ce ofera un confort termic excelent in interior, pastrand autonomia vehiculului si anvelopele EnergyTM E-V, o inovatie dezvoltata de Renault si Michelin, notata cu calificativul maxim A, pentru rezistenta la rulare aderenta pe sol umed.

"ZOE inglobeaza expertiza tehnologica Renault Zero Emissions într-un produs de serie accesibil si 100% electric. ZOE este un reprezentant al noii mobilitati electrice, perfect compatibil cu ritmul alert al vietii citadine. Începand de astazi, modelul completeaza coerent gama Renault Z.E. în Romania alaturi de Kangoo Z.E. si Twizy", a declarat Ionut Gheorghe, Director de Marketing Renault Romania.

Renault ZOE

Perfect pentru zonele urbane, ZOE este si un vehicul care ofera un grad crescut de siguranta. Modelul a obtinut 5* la testele internationale EuroNCAP, si totodata punctajul maxim pentru siguranta pietonilor.

In Romania, Renault ZOE este disponibil in doua versiuni: ZEN si LIFE. Preturile de lista pornesc de la 16 855 € (fara TVA) pentru versiunea LIFE si 17 742 € pentru versiunea ZEN, la care se adauga costul lunar de inchiriere al bateriei. Adica masina incepe de la 20.900 de Euro cu TVA iar clientul plateste de la 79 de Euro pe luna pentru acumulatorul masinii, acumulator ce nu poate fi cumparat de client.

Renault ZOERenault ZOE

Renault ZOE

Renault ZOE

Renault ZOE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (131) Poze Renault ZOE
mai multe