S-a ieftinit cu peste 10.000 de euro. Cat costa acum in Romania cea mai asteptata masina de la Volkswagen

S-a ieftinit cu peste 10.000 de euro. Cat costa acum in Romania cea mai asteptata masina de la Volkswagen
  • S-a ieftinit cu peste 10.000 de euro
  • Cat costa acum in Romania cea mai asteptata masina de la Volkswagen
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si cruise control adaptiv, printre foarte multe alte dotari.

Lansarea unei noi versiuni de baza in gama ID.4 a companiei Volkswagen a facut ca suma minima pe care clientul este nevoit sa o achite pentru un astfel de automobil sa coboare cu ceva mai mult de 10.000 de euro. Disponibila initial, la momentul lansarii pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 45.400 de euro, respectiva masina pleaca acum de la 34.984 de euro, potrivit configuratorului local.

Comercializata sub denumirea de ID.4 Pure, cea mai accesibila varianta a pregatit o reteta formata dintr-un motor electric cu ~148 de cai pe puntea spate, acompaniat de o baterie litiu-ion cu capacitatea de 52 kWh.

VW ID.4

Drept urmare, printre performantele noii versiunii de baza a gamei Volkswagen ID.4 se numara atat un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 10.9 secunde, cat si o viteza de top de 160 km/h. Respectiva masina se mai poate lauda, in plus, si cu o autonomie maxima de pana la 345 de kilometri, in timp ce incarcarea de la 5 la 80 de procente dureaza aproximativ 38 de minute in cazul alimentarii la o statie DC 100 kW.

In ceea ce priveste dotarea standard, varianta ID.4 Pure se bucura inclusiv de faruri cu LED si cruise control adaptiv, fara costuri suplimentare fiind insa oferite si aerul conditionat de tip Climatronic, de exemplu.

Totodata, in suma de 34.984 de euro anterior mentionata, noua versiune de baza din gama ID.4 a companiei Volkswagen mai sunt cuprinse si jantele din otel de 18 inch, iluminarea ambientala in zece culori diferite sau sistemul audio cu 6+1 incinte acustice, potrivit configuratorului local. Vopseaua metalizata, scaunele fata incalzite dar si stopurile cu semnalizare dinamica sunt, alaturi de alte cateva echipamente, optionale.

VW ID.4

VW ID.4

VW ID.4

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2021