Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Opel. Cat costa in Romania

Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Opel. Cat costa in Romania
  • Volkswagen a prezentat oficial masina camuflata in Opel: cat costa in Romania
  • Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv pilot automat adaptiv, plus blocuri optice cu LED
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv pilot automat adaptiv, plus blocuri optice cu tehnologie LED.

Prezentata publicului larg chiar la sfarsitul lunii septembrie, mult anticipata masina vanduta de Volkswagen sub denumirea de ID.4 a fost lansata zilele acestea si pe piata din Romania. La preturi incepand de la putin peste 45.400 de euro.

Surprinsa de-a lungul timpului camuflata atat in Opel, cat si in Kia, versiunea de serie a conceptului ID. Crozz este disponibila momentan in doar doua configuratii, potrivit configuratorului oficial.

VW ID.4

VW ID.4

VW ID.4

Comercializata sub denumirea de Pro Performance 1st Edition, varianta de baza vine cu un singur motor electric, de 204 CP. O baterie cu capacitatea de 77 kWh si un sistem de tractiune spate completeaza fisa tehnica prezenta in cazul de fata.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza aproximativ 8.5 secunde, viteza maxima este limitata la 160 km/h, in timp ce autonomia totala urca pana la 520 de kilometri.

In ceea ce priveste lista cu dotari si echipamente standard, mult anticipata masina vanduta de Volkswagen sub denumirea de ID.4 se bucura inclusiv de blocuri optice cu tehnologie LED. Plus pilot automat adaptiv si jante din aliaj de 20 de inch.

Aceeasi versiune de serie a conceptului ID. Crozz mai ofera, fara niciun fel de cost suplimentar, si iluminare ambientala sau functie de incalzire pentru scaunele fata, respectiv volanul multifunctional.

Varianta comercializata sub denumirea de Pro Performance 1st Max, care costa aproape 55.000 de euro, pastreaza caracteristicile tehnice mentionate anterior, in randurile de mai sus. Beneficiaza insa si de faruri LED Matrix, stopuri 3D si altele.

VW ID.4

VW ID.4

VW ID.4

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2020