Skoda a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a cehilor are 299 de cai sub capota si 4x4 in standard

Skoda a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a cehilor are 299 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Skoda a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a cehilor are 299 de cai sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.5 secunde. Dupa cate se pare.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani - inca din ultima parte a lui 2020, prima generatie a gamei comercializate de Skoda sub numele de Enyaq iV se vinde, zilele acestea, in multiple savori si configuratii. Printre optiunile puse de cehi la dispozitia cumparatorilor isi va face loc - extrem de curand - si o versiune de inalta performanta disponibila sub indicativul Enyaq RS iV, alaturi de doua motoare electrice, plus o putere de 299 CP.

Skoda Enyaq RS iV

Skoda Enyaq RS iV

Nota de plata a respectivei variante nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, comunicatul de presa mentionand, in schimb, ca tractiunea integrala va fi oferita in standard, fara costuri suplimentare. De unde si un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea - intr-un timp de aproximativ 6.5 secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la o viteza de top de 180 de kilometri pe ora.

Aceeasi aroma botezata Skoda Enyaq RS iV se va mai putea lauda - printre altele - si cu o automie de pana la 500 de kilometri, multumita bateriei cu o capacitate de 82 kWh. Plus spoilere fata si spate agresiv stilizate, jante supradimensionate din aliaj - cu diametrul de 20 sau chiar 21 de inch, faruri cu matrice de LED-uri, un volan cu o parte inferioara plata, scaune cu suport lateral marit, instrumente de bord digitale, un display central cu diagonala de 13 inch.

Skoda Enyaq RS iV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Skoda Enyaq RS iV
mai multe