Spaniolii au lansat in Romania masina care consuma doar 1,4 la suta

Spaniolii au lansat in Romania masina care consuma doar 1,4 la suta
  • Spaniolii au lansat pe piata in Romania masina care consuma doar 1,4 la suta de kilometri
  • Cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de km/h nu dureaza insa decat 7.4 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de km/h nu dureaza insa decat 7.4 secunde.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania de la sfarsitul lunii aprilie, cea mai recenta generatie a compactei SEAT Leon este comercializata zilele acestea in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor de masina spaniolilor se regaseste inclusiv o varianta FR 1.4 eHYBRID DSG, care ofera in compartimentul motor un sistem de propulsie de tip plug-in hybrid.

Formata dintr-un motor electric si o unitate 1.4 TSI, daca mai era cumva nevoie de aceasta mentiune, respectiva solutie se traduce printr-un total de 204 CP, potrivit primelor informatii.

SEAT Leon 4

SEAT Leon 4

SEAT Leon 4

O cutie automata cu sase rapoarte si dublu ambreiaj se numara printre dotarile si echipamentele standard ale noii masini, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de km/h nu dureaza decat... ei bine, 7.4 secunde. Mult mai impresionanta este insa valoarea din dreptul consumului mediu de carburant: doar 1,4 litri la suta de kilometri, conform configuratorului aflat pe site-ul oficial al importatorului local.

Pe langa elementele si caracteristicile deja mentionate, reteta de baza - a carei nota de plata porneste de la suma de 29.582 de euro, mai cuprinde si blocuri optice cu tehnologie LED.

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si jantele din aliaj pe 17 inch, pilotul automat adaptiv sau instrumentele de bord digitale, printre altele. Situatia se repeta in cazul display-ului central cu diagonala de 25.4 centimetri, dar si sistemelor Front Assist, Lane Assist, Light Assist, Side Assist & Exit Assist si, nu in ultimul rand, instalatiei de climatizare Climatronic cu reglare pe trei zone.

Vopseaua metalizata, camera pentru marsarier, trapa panoramica cu actionare electrica, plus volanul si scaunele fata cu functie de incalzire, de exemplu, sunt - in schimb, optionale.

SEAT Leon 4

SEAT Leon 4

SEAT Leon 4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze SEAT Leon 4
mai multe