SUV-ul inspirat de Mustang s-a facut de ras la testul elanului. VIDEO ca sa te convingi si singur

SUV-ul inspirat de Mustang s-a facut de ras la testul elanului. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • SUV-ul inspirat de Mustang s-a facut de ras la testul elanului
  • VIDEO ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Prima Tesla Model Y din istorie s-a descurcat, pe de alta parte, absolut exceptional, electrica marcii din Silicon Valley trecand proba respectiva cu brio, cu 75 de kilometri pe ora.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproape doi ani, SUV-ul inspirat de Mustang stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior la interior, acesta se remarca in special - daca mai era nevoie de mentionat, prin numeroasele elemente de caroserie stilizate ca in cazul generatiei actuale a legendarei sportive americane.

Lista atractiilor principale continua - de cealalta parte a portierelor, in cabina, cu un display urias, cu diagonala de 15.5 inch, pentru sistemul de infotainment Sync 4A, cu instrumente de bord digitale si configurabile, scaune incalzite si instalatie audio cu zece difuzoare, de la B&O, printre altele.

In plan tehnic, SUV-ul inspirat de Mustang ofera - zilele acestea, la momentul de fata, configuratii cu unul sau doua motoare si pana la 480 de cai. Indeajuns pentru ca - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 96 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp de aproximativ 3.5 secunde.

Daca vine vorba - in schimb, despre infricosatorul test al elanului, lucrurile nu arata la fel de bine precum se intampla, printre altele, si in cazul performantelor in linie dreapta, in special din cauza setarilor sistemului de stabilitate, dupa cum reseie si din urmatorul video, realizat de suedezi.

Unul dintre actorii principali ai respectivului material - la randul sau, prima Tesla Model Y din istorie s-a descurcat - pe de alta parte, absolut exceptional, electrica marcii din Silicon Valley trecand proba cu brio, cu viteza de circa 75 de kilometri pe ora. Nu a dezamagit cu prestatia sa, ba dimpotriva, nici noul Ioniq 5 de la Hyundai.

Distribuie pe Facebook
mai multe