SUV-ul inspirat de Mustang s-a lansat si in Romania. Ford a publicat acum lista oficiala de preturi

SUV-ul inspirat de Mustang s-a lansat si in Romania. Ford a publicat acum lista oficiala de preturi
  • SUV-ul inspirat de Mustang s-a lansat si in Romania
  • Ford a publicat acum lista oficiala de preturi
Distribuie pe Facebook

Pachetul standard cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale si display central cu diagonala de 15.5 inch, fara costuri suplimentare fiind insa oferite si farurile cu LED sau functia de incalzire pentru scaunele fata.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 12 luni, chiar la sfarsitul anului 2019, SUV-ul inspirat de Mustang are, incepand din aceasta saptamana, si un pret de vanzare. In Romania, nota de plata porneste de la aproape 50.000 de euro si poate urca pana la 70.800 de euro, inainte de eventualele dotari optionale.

Initial, cumparatorii vor descoperi numai trei configuratii mari si late, cu versiunea de baza propunand un singur motor electric, alimentat de o baterie cu capacitatea de 75.7 kWh si proiectat pentru a livra 269 de cai putere rotilor de la nivelul puntii spate.

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Acelasi Mustang Mach-E mai este oferit, pe piata din Romania, si intr-o varianta cu doua motoare electrice si 269 CP pe ambele punti, acompaniata la randul ei de o baterie cu capacitatea de 75.7 kWh. Cele doua optiuni mentionate anterior vor fi disponibile la vanzare si cu o baterie mai mare, plus performante superioare.

Meniul pe care cumparatorii il vor avea la dispozitie initial se sfarseste cu editia speciala botezata sugestiv First Edition, livrata alaturi de doua motoare electrice si 351 de cai putere pe ambele punti, alimentate de o baterie cu capacitatea de 98.7 kWh.

SUV-ul inspirat de Mustang dispune, in standard, de instrumente de bord digitale si display central cu diagonala de 15.5 inch, in aceeasi echipare de baza regasindu-se si farurile cu LED sau functia de incalzire pentru scaunele fata, de exemplu. Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici sistemul de navigatie, comanda vocala etc.

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Ford Mustang Mach-E
mai multe