Tesla Model 3 facuta praf de o publicatie renumita: "Plina de defecte si franeaza mai lent decat o camioneta!"

Tesla Model 3 facuta praf de o publicatie renumita: "Plina de defecte si franeaza mai lent decat o camioneta!"
  • Noul Model 3 criticat dur de publicatia Consumer Reports
  • Revista nu recomandata acest model cititorilor
  • Sustine ca are multe defecte, inclusiv distanta de franare prea lunga
Distribuie pe Facebook

Noul Model 3 continua sa fie o problema majora pentru constructorul american de masini electrice, fondat de miliardarul Elon Musk. Cele mai noi critici vin din partea prestigioasei reviste americane Consumer Reports, care nu recomanda acest model cititorilor.

Tesla Model 3 trebuia sa fie un pas in fata, foarte important, pentru brandul american de masini electrice si mai presus de toate sa ii aduca acestuia un numar foarte mare de clienti noi si implicit profit. Cea mai mare calitate a lui Model 3 este teoretic pretul: 35.000 de dolari pentru varianta de baza.

Tesla Model 3

Insa acesta se dovedeste a fi mai mult o problema pentru Tesla, care se lupta cu intarzieri in productie (Model 3 nici macar nu a intrat pe linia de asamblare), clienti nerabdatori sau accidente in care sunt implicate masinile sale. In plus, nici situatia financiara a companiei nu ar fi cea mai roz.

Tesla Model 3

Tesla Model 3 primeste acum o noua lovitura din partea prestigioasei reviste americane Consumer Reports, care la finalul anului trecut ii acorda un calificativ mediu la capitolul fiabilitate. Reprezentantii producatorului au reactionat atunci spunand ca jurnalistii nu au condus inca masina si ca revista isi insala cititorii.

Tesla Model 3

Ei bine, de aceasta data publicatia nu le recomanda cititorilor noul Model 3, pe care il critica pentru numeroasele sale defecte printre care distanta de franare prea lunga si touch screen-ul greu de utilizat.

Tesla Model 3

Reuters sustine ca americanii au testat masina, iar in cazul franarii la 100 de kilometri pe ora, distanta inregistrata de Model 3 este de 46 de metri. Astfel, Consumer Reports o catalogheaza ca fiind mult mai proasta decat la oricare alta masina contemporana testata de revista si mai lunga decat distanta de oprire a unei camionete Ford F-150.

Tesla Model 3

In replica, Tesla a precizat ca in cadrul testelor interne, distanta medie de franare pentru model 3 a fost de circa 38-40 de metri.

Tesla Model 3

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Tesla Model 3
mai multe