TESLA vrea sa modifice radical interioarele masinilor sale. Cum ar putea arata de anul viitor Model S si Model X

TESLA vrea sa modifice radical interioarele masinilor sale. Cum ar putea arata de anul viitor Model S si Model X
  • Tesla pregateste un nou interior pentru Model S si X
  • Primele fotografii scot la iveala un design minimalist
  • Display-ul central este acum montat pe orizontala
Distribuie pe Facebook

Americanii lucreaza la o plansa de bord cu design minimalist, a carei principala sursa de inspiratie o reprezinta formula adoptata in cazul noului Model 3.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de cinci ani, timp in care a fost trecuta inclusiv printr-un binemeritat facelift, actuala Tesla Model S se pregateste de o noua serie de imbunatatiri majore.

Potrivit informatiilor obtinute de publicatia Electrek, berlina americana cu propulsie complet electrica va primi in 2019 un interior redesenat de la zero, cu anumite detalii imprumutate de la Model 3.

Cea mai evidenta dovada in acest sens o reprezinta plansa de bord cu design minimalist, in centrul careia troneaza un display tactil de dimensiuni mai mult decat generoase, montat pe orizontala.

Fotografiile ajunse de curand pe adresa redactiei Electrek, care nu reprezinta produsul finit, scot la iveala si alte modificari radicale, unele aduse gurilor de ventilatie specifice instalatiei de AC.

Totodata, pe langa restilizarea propriu-zisa, interiorul actualei Tesla Model S s-ar mai putea alege din 2019 si cu alte upgrade-uri, precum materiale de calitate superioara sau spatii de stocare mai mari.

O bancheta spate cu cotiera integrata, un set de scaune fata mai confortabile, dar si tehnologia care permite incarcarea wireless a telefonului se regasesc printre promisiunile viitoarei berline electrice.

Asa cum era de asteptat, schimbarile despre care vorbesc jurnalistii publicatiei Electrek vor fi transferate si pe Model X, automobil introdus de compania americana in urma cu aproape trei ani.

Daca mai era nevoie de precizat, imbunatatirile insirate in randurile anterioare au la baza parerilor clientilor deja existenti si vin inclusiv pentru o mai buna diferentiere fata de noul Model 3.

Interior nou pentru Tesla Model S si Model X

Interior nou pentru Tesla Model S si Model X

Interior nou pentru Tesla Model S si Model X

Sursa Foto: Electrek

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 1 August 2018