Totul a fost dat in vileag pe Twitter. Noua masina are doua motoare si tractiune integrala in standard

Totul a fost dat in vileag pe Twitter. Noua masina are doua motoare si tractiune integrala in standard
  • Elon Musk dezvaluie primele detalii despre noua Tesla Model 3 Dual Motor
  • Automobilul american ofera in standard doua motoare electrice si AWD
  • Modelul de top accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3.5 secunde
Distribuie pe Facebook

Elon Musk a pus intr-un final capat speculatiilor si a publicat pe Twitter primele informatii oficiale cu privire la versiunea Dual Motor a noii Tesla Model 3.

Incepand de astazi, fanii automobilelor cu propulsie complet electrica au la dispozitie o noua optiune. Este vorba despre mult anticipata varianta cu doua motoare a Teslei Model 3, pe care compania din Silicon Valley o va vinde in doua configuratii diferite.

Ambele ofera in standard un sistem de tractiune integrala si o autonomie de pana la 498 de kilometri, insa doar una dintre acestea se poate lauda cu o acceleratie de la 0 la 96 km/h in numai 3.5 secunde. Conform lui Elon Musk, cea mai potenta versiune a masinii americane este mai agila decat un BMW M3 de ultima generatie inclusiv in viraje.

Cat despre varianta mai cuminte a Teslei Model 3 Dual Motor, fisa tehnica a automobilului cu pricina indica un sprint pana la 96 de kilometri pe ora intr-un timp de 4.5 secunde. De cealalta parte, viteza maxima coboara de la 250 la aproximativ 225 km/h.

Potrivit aceluiasi Elon Musk, clientii care opteaza pentru versiunea cu doua motoare a masinii cu propulsie electrica din Silicon Valley vor avea de platit in plus 5.000 de dolari pentru aceasta optiune. In posturile americanului se mai arata si ca... configuratia de top va costa 78.000 de dolari - cu toate optionalele bifate, exceptie facand Autopilotul.

Detaliile oficiale cu privire la mult anticipata Tesla Model 3 Dual Motor se opresc aici, in timp ce fotografiile de presa lipsesc cu desavarsire la momentul de fata. Noua varianta nu ar trebui sa aduca insa nimic nou la nivel estetic, cel putin daca ne referim la modificari radicale.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2018