Uita de Mercedes A45 AMG! Chinezii au lansat pe piata un hot-hatch cu 450 de cai sub capota si 4x4 in standard

Uita de Mercedes A45 AMG! Chinezii au lansat pe piata un hot-hatch cu 450 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Uita de Mercedes A45 AMG!
  • Chinezii au lansat pe piata un hot-hatch cu 450 de cai sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu o pereche de spoilere agresiv stilizate. Plus un set de jante din aliaj pe 18 inch.

MG Mulan Triumph Edition

MG Mulan Triumph Edition

Toamna anului 2022 marcheaza debutul unui nou autoturism de clasa compacta si inalta performanta, primul Mulan Triumph din istoria companiei MG bucurandu-se de doua motoare electrice si o putere maxima de 450 CP - conform producatorului prezent, zilele acestea, in portofoliul chinezilor de la SAIC. Disponibil exclusiv intr-o versiune cu cinci portiere - in schimbul unei sume necunoscute de bani, respectiva reteta cuprinde inclusiv o tractiune integrala, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp demn de un BMW M3 Competition, de numai 3.8 secunde.

Din pacate, viteza de top nu reprezinta - la momentul actual, decat un mare mister, comunicatul oferit presei anuntand, in schimb, o autonomie de aproximativ 460 de kilometri, multumita unei baterii cu o capacitate de 64 kWh. Impresionanta masina se mai poate lauda, asa cum era, de altfel, de asteptat, si cu o suspensie sport, si cu discuri de franare supradimensionate, livrate alaturi de etriere portocalii, spoilerele agresiv stilizate, pragurile proeminente, eleronul impartit in doua piese diferite, dar si jantele din aliaj cu diametrul de 18 inch, scaunele sport, tapiteria din piele cusuta cu ata de culoare rosie, volanul cu design cu doar doua spite, aproape hexagonal, accentele din Alcantara, plus ceasurile de bord digitale completand lista atractiilor principale.

MG Mulan Triumph Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Septembrie 2022