Uita de Tesla Model S Plaid! Porsche prezinta oficial noul Taycan Turbo GT cu motor de 1.108 CP si 0 - 100 km/h in doar 2.2 secunde

Uita de Tesla Model S Plaid! Porsche prezinta oficial noul Taycan Turbo GT cu motor de 1.108 CP si 0 - 100 km/h in doar 2.2 secunde
  • Uita de Tesla Model S Plaid!
  • Porsche prezinta oficial noul Taycan Turbo GT cu motor de 1.108 CP si 0 - 100 km/h in doar 2.2 secunde
Distribuie pe Facebook

Disponibil in schimbul unei sume minime de 240.000 de euro, extremul produs se mai poate lauda, printre altele, si cu o viteza maxima de 305 kilometri pe ora. Plus un timp record pe circuitul de la Nurburgring, de numai sapte minute si 07.55 secunde.

Introdusa cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de 30 de zile, inca de la inceputul lunii februarie, cea mai recenta iteratie a electricului Taycan isi intampina, in aceste zile, cumparatorii in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni pe care Porsche le pune la dispozitia clientilor cu dare de mana a reusit sa-si faca loc, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz, si o varianta Turbo GT, respectivul vehicul, dezvaluit chiar la sfarsitul saptamanii curente, combinand doua unitati de propulsie pentru un total de1.108 cai putere, livrat ambelor punti printr-o cutie automata cu doua viteze.

Astfel, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi - cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in numai 2.2 secunde, concurentul cu un pret de pornire de circa 240.000 de euro al celebrei Tesla Model S Plaid plusand atat cu o viteza de top de aproximativ 305 km/h, cat si cu un timp record, sinonim cu doar 7:07.55 minute, la Nurburgring. Un acumulator litiu-ion de 105 kWh asigura - daca mai conteaza cumva, o autonomie de 555 de kilometri.

Reteta specifica primului Porsche Taycan Turbo GT din istorie continua, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu nenumarate elemente aerodinamice noi, printre multiplele detalii proaspat aparute in meniu reusind sa-si faca loc - pe langa prelungirea proeminenta destinata spoilerului fata, si un eleron spate adaptiv. Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv discuri de franare de dimensiuni generoase - ceramice, o suspensie caracteristica, jante forjate, cu diametrul de 21", trei display-uri diferite, cu diagonala de pana la 16.8 inch, scaune multifunctionale, optiunea de a renunta la bancheta.

Porsche Taycan Turbo GT

Porsche Taycan Turbo GT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Porsche Taycan Turbo GT
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Martie 2024